Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα και η Madonna έφτασε στο σημείο να δηλώσει... άφωνη! Οχι δεν έκανε αυτοκριτική, θα ήταν πολύ αυστηρή άλλωστε, αλλά εξέφρασε την έκπληξή της μετά από μία δυσάρεστη έκπληξη που την περίμενε, όταν επιχείρησε να κάνει live στο Instagram και να μιλήσει ζωντανά με τους θαυμαστές της!

Διαβάστε ακόμη: Eurovision - Ελενα Παπαρίζου: «Εχω ακόμα το φόρεμα, αλλά δεν μπαίνω μετά την πλαστική»

Συνειδητοποίησε ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεν της επέτρεπε να υλοποιήσει το σχέδιό της. Σε βίντεο που δημοσίευσε, διακρίνεται η ίδια και ένας φίλος της να «στήνουν» ένα κινητό τηλέφωνο. «Πάμε ζωντανά», είπε η 63χρονη Madonna πριν εμφανιστεί το μήνυμα «μπλοκαρισμένο» στην οθόνη της.

Η ίδια έχασε για λίγο την ψυχραιμία της και μετά ακούγεται να ρωτάει: «Είμαστε αποκλεισμένοι από τα live; Τι συμβαίνει; Δεν έχω φορέσει ποτέ άλλοτε τόσα πολλά ρούχα. Έχω μείνει άφωνη». Την ίδια στιγμή έδειχνε έκπληκτη και σοκαρισμένη, καθώς διάβαζε τις οδηγίες τις οποίες φαίνεται πως «παραβίαζε».

Όπως αναφέρει η mirror, οι θαυμαστές της είχαν ανάμεικτα συναισθήματα για το τι συνέβη και έσπευσαν στην ενότητα σχολίων για να εκφράσουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους.

https://www.instagram.com/reel/CdxC-4oAVQd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA