Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε την Πέμπτη (26/5) η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Σολωμού, και - μεταξύ άλλων - ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte

Διαβάστε ακόμη: Το κλεισμένο deal της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και οι νέες «πόρτες» της Ιωάννας Μαλέσκου

«Που το βλέπετε ότι είμαι σε σχέση; Αλήθεια; Να φτιάξεις τα ισπανικά σου, Γιώργο. Μπορούν να λένε διάφορα και να γράφουν διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα. Κι επίσης έχω και πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο», απάντησε η Μαρία Σολωμού.

Μάλιστα, με αφορμή σχόλιο της Φαίης Σκορδά ότι αν ζούσε έναν ιδανικό έρωτα, θα το έλεγε και δημόσια, η ηθοποιός τη ρώτησε: «Γιατί να το πω αν ζω κάτι ιδανικό; Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει. Εν πάσει περιπτώσει δεν θα έλεγα». Ξεκαθάρισε δε πως «σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα άλλο παιδί, μου έφτασε το δικό μου». 

Τέλος, περιέγραψε πώς φέρεται όταν χωρίζει από σχέση. «Είμαι drama queen, κλαίω πολύ δυναμικά, κλαίω με νεύρα, βρίζω τον άλλο, εμένα, τη μοίρα, μόνη μου τα κάνω αυτά. ο άλλος δεν τα βλέπει αυτά. Είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη αρκεί να μη με πειράξει ο άλλος», τόνισε η Μαρία Σολωμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA