Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εβδομάδα πέρασε χωρίς καν να το καταλάβουμε. Λίγο η υψηλή θερμοκρασία, λίγο οι τηλεοπτικές εξελίξεις, δεν μας έχουν αφήσει να πάρουμε ανάσα. Για να δούμε τι φέρνει το σημερινό Τηλεκοντρόλ.  

Διαβάστε ακόμη: Kate Moss: Διέψευσε την Amber Heard στο δικαστήριο για κακοποίηση από τον Johnny Depp

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Love Island 

Σε ένα νέο, πρωτότυπο κόνσεπτ για τα ελληνικά δεδομένα θα δούμε τη νέα σεζόν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η πρώην κριτής του GNTM θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης του Love Island, του dating ριάλιτι που θα φέρει ο ΣΚΑΪ και για το οποίο έχουμε ακούσει πολλά, ενώ έχουμε γράψει ακόμη περισσότερα. 

Μετά το Star και τον Alpha, λοιπόν, η Παπαγεωργίου θα δοκιμάσει την τύχη της στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Στο Love Island θα δούμε άνδρες και γυναίκες να μπαίνουν σε μια έπαυλη αναζητώντας τον έρωτα, με το ζευγάρι που θα φτάσει μέχρι το τέλος, να παίρνει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. 

Ποιο το μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου 

https://www.instagram.com/p/CdrHJlXoFtd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία παρουσιάστρια έρχεται, μία φεύγει από τον ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μετά από δύο σεζόν στο τιμόνι του Love It, φαίνεται πως σταματά τη συνεργασία της με το σταθμό, μιας και λήγει το συμβόλαιό της το καλοκαίρι.

Δεν είναι λίγα τα κανάλια πάντως που θα ήθελαν την Μαλέσκου στο πρόγραμμά τους ενόψει της νέας σεζόν, με την ξανθιά παρουσιάστρια να έχει ανοίξει δίαυλους επικοινωνίας αυτή τη στιγμή με το OPEN, την ΕΡΤ, αλλά και το Star

Οι προτάσεις που συζητά ο Γιάννης Μπέζος 

Ο Γιάννης Μπέζος αναμένεται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα την επόμενη σεζόν, μιας και όπως όλα δείχνουν θα τον παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί βέβαια είναι αν ο γνωστός ηθοποιός, θα αναλάβει ένα ή δύο πρότζεκτ.

Για την ώρα αυτά που συζητά με τον σταθμό είναι μια μουσική εκπομπή, η οποία θα έχει πολλά κοινά με τον «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου, ενώ υπάρχει στο πλάνο και μια εκπομπή συνεντεύξεων, στην οποία ο Μπέζος θα υποδέχεται γνωστά πρόσωπα της showbiz. 

Συνεχίζει δυναμικά ο Σασμός 

Ακόμη μια δυνατή ημέρα κατέγραψε ο Σασμός από άποψη τηλεθέασης. Η σειρά του Alpha στο γενικό σύνολο σημείωσε μέσο όρο 23,1% την Τετάρτη (25/5) και βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα για την prime time ζώνη, ενώ ακολούθησε η Γη της Ελιάς με 22,2%. Ο Εκατομμυριούχος συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία με ποσοστό 21,1%, το Survivor 19%, οι Άγριες Μέλισσες 15,7%, το MasterChef 10,7%, η σειρά «Άσε μας ρε μαμά» 9,7% και ο τελικός του Conference League 9,3%.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA