Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία δυσάρεστη είδηση για τους φαν της Eurovision, καθώς το ντουέτο Φουρέιρα - Chanel έχει «ναυαγήσει». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η κοινή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με την εκπρόσωπο της Ισπανίας στην Eurovision 2022, Chanel Terrero, στα βραβεία Mad δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Εαν πληροφορηθώ ότι έχει σχέση με τις εταιρείες των δύο τραγουδιστριών θα γίνω καταπέλτης», χωρίς να αναφέρει περισσότερα στοιχεία σχετικά με το... ναυάγιο της κοινής εμφάνισης. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι, η Chanel με την Ελένη Φουρέιρα έχουν πολλά κοινά. Η Chanel ασχοελίται επίσης με τον χορό από πολύ μικρή ηλικία και οι δύο έχουν ασχοληθεί με την υποκριτική. 

Ελένη Φουρέιρα - Chanel Terrero ετοιμάζουν συνεργασία εκπληξη

Η Ελένη Φουρέιρα σε μία συνεργασία έκπληξη με την Ισπανίδα εκπρόσωπο της Eurovision, Chanel Terrero με τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου. Σύμφωνα με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρόγιαννη, ο κ. Κοντόπουλος ετοιμάζει τραγούδι για τις δύο τραγουδίστριες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA