Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα ανακοίνωσαν το περασμένο Σάββατο (4/6) με κοινή τους δήλωση ότι χωρίζουν, μετά από 12 χρόνια που ήταν μαζί. Ωστόσο, μία νέα πληροφορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να υποστηρίζει ότι η απόφαση για τη δημοσιοποίηση της κοινής δήλωσης ήταν μονομερής από την πλευρά της Σακίρα και ότι αυτή η κίνηση εξέπληξε τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε ακόμη: Shakira - Pique: Πώς ο θυελλώδης έρωτας κατέληξε σε απιστία και χωρισμό - Η γυναίκα-πέτρα του σκανδάλου

Αυτό ανέφερε ο δημοσιογράφος Χοσέ Αντόνιο Αβίλες, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Viva la Vida» αφού πρώτα είχε μιλήσει σε άτομα του στενού περιβάλλοντος του Πικέ. «Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Πικέ με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε απιστία από την πλευρά του», δήλωσε ο δημοσιογράφος. «Υπάρχει μεγάλη έκπληξη για τον χωρισμό και τη δήλωση που έστειλε η Shakira».

Η κοινή δήλωση για τον χωρισμό

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρεται στην κοινή τους δήλωση.

Η ανοιχτή σχέση του Πικέ και της Σακίρα

Ο ίδιος δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης, σύμφωνα με τη Marca, ότι ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια είχαν «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια. «Η συμφωνία τους ήταν «κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω», αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό», πρόσθεσε ο Χοσέ Αντόνιο Αβίλες, ισχυριζόμενος και πάλι ότι μίλησε με πηγές κοντά στον Πικέ.

Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής και η Κολομβιανή σταρ έχουν μαζί δύο παιδιά από τη 12χρονη σχέση τους, τον Μίλαν 10 ετών και τον Σάσα 7 ετών. Υπήρξαν πολλές φήμες για το ζευγάρι την περασμένη εβδομάδα, ακόμη και πριν από τη δήλωση του Σαββάτου, με τον ισχυρισμό ότι ο Πικέ είχε απατήσει την τραγουδίστρια. Αυτό, ωστόσο, έρχεται σε αντίθεση με τις νέες πληροφορίες που παρέχονται από τον Jose Antonio Aviles. Υπήρχαν επίσης αναφορές που υποστήριζαν ότι ο Πικέ ζει μακριά από την οικογένεια του στο δικό του διαμέρισμα εδώ και αρκετούς μήνες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA