Μενού
  • Α-
  • Α+

Εφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6) ο ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης, ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη. Την είδηση μετέφερε στο Happy Day ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος είπε: «Πάλεψε τους τελευταίους μήνες με περίσσια δύναμη με τον καρκίνο. Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν συνεχώς δίπλα του».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος, ο ναύαρχος μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία το τελευταίο διάστημα, ενώ εχθές βρισκόταν σε κώμα στο νοσοκομείο, με τους γονείς του να βρίσκονται εκεί για να τον δουν για τελευταία φορά.

«Οταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντι του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η επιχειρηματίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA