Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός τραγουδιστής, Λευτέρης Πανταζής, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για το νέο δίσκο που ετοιμάζει και τη συνεργασία με τον τράπερ Trannos, αλλά και για το κατά πόσο θα τολμούσε ένα γάμο στο μέλλον 

Διαβάστε ακόμη: Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: Δεν μπορώ να πιστέψω πως ξυλοκόπησε την Βαρβάρα Κίρκη

«Ετοιμάζω έναν δίσκο τώρα για το χειμώνα, με δέκα τραγούδια από όλα τα είδη της μουσικής. Ίσως έχω με τον Trannos κάποιο ντουέτο. Δεν θέλω να κουράζω τον κόσμο, θέλω να τον ξεκουράζω», είπε ο Λευτέρης Πανταζής. 

Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε πως «θα προσέξουμε τον στίχο. Δεν θα έχει σχέση με αυτά που λένε τα παιδιά, διότι απλώς τα λένε, δεν τα έχουν ζήσει. Είναι πολύ μικρά αυτά τα παιδιά, για να έχουν ζήσει τέτοιες καταστάσεις. Απλώς αυτά είναι σημεία των καιρών, που έρχονται από την Αμερική».

Με το γάμο της κόρης του, Κόνις Μεταξά να είναι το άλλο Σάββατο, ο Λευτέρης Πανταζής δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο να παντρευτεί και ο ίδιος στο μέλλον. 

«Είμαι πολύ έτοιμος για γάμο. Είμαι πάντα έτοιμος, για τα πάντα. Ποτέ μη λες ποτέ, ποτέ δεν ξέρεις, τι γίνεται, επομένως ποτέ μην λες ποτέ. Μπορεί να έρθει ένα πλάσμα και να σου δώσει μία στο κεφάλι και να πεις ότι πια δεν θα είμαι μόνος μου», δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Τέλος, όσον αφορά το γάμο της Κόνις Μεταξά, την οποία και θα συνοδεύσει στην εκκλησία, ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε: «Είμαστε έτοιμοι να γίνει ο γάμος. Εγώ είμαι αυτός που θα τους διασκεδάζω, που θα πάω τη νύφη στον γαμπρό. Έχω χάσει καμία δεκαριά κιλά, θα χάσω και άλλα δύο για να έχω περιθώριο να ξαναβάλω», ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να γίνει παππούς: «Θα έρθει και το εγγονάκι κάποια στιγμή, αλλά θα το μάθουμε να λέει Λε Πα, όχι παππού».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA