Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα γενέθλιά της γιόρτασε την Κυριακή (10/7) η εκρηκτική Σοφία Βεργκάρα, η οποία έγινε 50 ετών και αποδεικνύει πως στην περίπτωση της η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός αφού όσα χρόνια και αν περάσουν, παραμένει το ίδιο εκρηκτική. 

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Βεργκάρα: Γιόρτασε την 4η Ιουλίου πάνω σε έναν ταύρο

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες τόσο από το μεσημεριανό γεύμα που προηγήθηκε του πάρτι γενεθλίων της όσο και από το πάρτι, ενώ - όπως ήταν αναμενόμενο - ανέβασε και μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Τζο Μανγκανιέλο, να της δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να της ευχηθεί και μέσω Instagram για τα γενέθλιά της, ανεβάζοντας φωτογραφίες από ευτυχισμένες τους στιγμές και γράφοντας «Χρόνια πολλά, αγάπη μου». 

https://www.instagram.com/p/Cf0GbLFLMGA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Cf2HO5xPsFU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Cf2RRYvPvVC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/tv/Cf3SRmjPEyG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε το Μάιο του 2014 και ξεκίνησαν να βγαίνουν τον επόμενο μήνα. Ο Μανγκανιέλο της έκανε πρόταση γάμου τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους και το ζευγάρι παντρεύτηκε το Νοέμβριο του 2015. 

https://www.instagram.com/p/Cf13U-gPDIm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA