Μενού
  • Α-
  • Α+

Με την 4η Ιουλίου να αποτελεί το αποκορύφωμα των καλοκαιρινών σχεδίων πολλών ανθρώπων, οι πισίνες, τα καταστρώματα και οι βεράντες σε όλη την Αμερική χρησιμοποιήθηκαν για μια μέρα μπάρμπεκιου, χαλάρωσης και διασκέδασης με όλους τους εορταστικούς τρόπους που έχουν γίνει συνώνυμοι με την αργία της 4ης Ιουλίου. Και, φυσικά, και κάποιες διασημότητες έπρεπε να μπουν στη δράση. Η Σοφία Βεργκάρα δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο δείχνοντας στους ακολουθούς της πώς περνούσε τη μέρα της. Κατά κάποιο τρόπο, ήταν ακριβώς όπως το τυπικό αμερικανικό κομμάτι των εορτασμών

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Βεργκάρα: Κάνει throwback με φωτογραφία όπου φοράει μπικίνι

Η Κολομβιανή ηθοποιός φόρεσε το μπικίνι της, βούτηξε στην πισίνα και ίππευσε έναν… φουσκωτό ταύρο. Το βίντεο είναι σπαρταριστό καθώς για ώρα προσπαθούσε να σταθεί πάνω στον ταύρο.

https://www.instagram.com/tv/CfmYP6kJI2E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τη λεζάντα "4th oj (sic) July summer #tb", η Σοφία Βεργκαρα έδειξε πώς περνούσε τις διακοπές της στην πισίνα της πίσω αυλής της φορώντας ένα λευκό μαγιό και κάνοντας πολλές προσπάθειες να ανέβει στον φουσκωτό ταύρο της. Σχεδιασμένο για να πετάει όλους όσοι επιχειρήσουν να τον ιππεύσουν, αυτό το φουσκωτό δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για την ηθοποιό, που συνέχισε να αγωνίζεται σε όλο το βίντεο.

https://www.instagram.com/p/Cfm2DAXBcCt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως η ηθοποιός φαίνεται πως έχει αδυναμία στα φουσκωτά καθώς μετά την ανάρτηση με τον ταύρο ανέβασε και φωτογραφίες με φουσκωτό δελφίνι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA