Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Σχίζας, ο νικητής του Survivor 2022, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού επιβίωσης είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που έχει περάσει και είχε αναφερθεί και στον πατέρα του. Ο πατέρας του Στάθη Σχίζα έχει 95% αναπηρία και ο παίκτης του reality ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η σχέση με τον πατέρα μου πραγματικά είναι δύσκολη. Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι, όμως έχει μια νόσο που τον έκανε παράλυτο, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα, δεν μας θυμάται πια.

Τώρα που λείπω είμαι σίγουρος ότι είναι στα χαμένα, δεν ξέρει τι του συμβαίνει, σίγουρα θα με ψάχνει. Μου έχει λείψει πάρα πολύ, θέλω να γυρίσω πίσω να τον δω.Ήμασταν κολλητοί, πηγαίναμε παντού μαζί. Και την μάνα μου την λάτρευα, αλλά με τον πατέρα μου είχαμε μια άριστη σχέση. Πάλι τον λατρεύω και αυτός το ίδιο, αλλά δεν με καταλαβαίνει για να του τα πω όσα θέλω».

Και τώρα που επέστρεψε, ο Στάθης μας έδειξε τον πατέρα του σε δύο story στο Instagram, σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο. «Αυτός είναι ο κολλητός μου από τη μέρα που γεννήθηκα, ο καλύτερος πατέρας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στάθης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA