Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις αρχές του Ιουλίου δικαστής του Πουέρτο Ρίκο είχε εκδώσει περιοριστικά μέτρα κατά του Ρίκι Μάρτιν ύστερα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία που είχε γίνει σε δικαστήριο από το φερόμενο ως θύμα. Η ταυτότητα του φερόμενου ως θύματος είχε παραμείνει κρυφή, αλλά τώρα ο αδερφός του Μάρτιν, Έρικ, την αποκάλυψε και πρόκειται για τον 21χρονο ανιψιό του τραγουδιστή, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες.

Διαβάστε ακόμη: Ζεράρ Πικέ: «Οδηγώ και σε σκέφτομαι» – Viral to TikTok που τον δείχνει στο αυτοκίνητο να ακούει Σακίρα

Ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται από τον ανιψιό του για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ισχυρίζεται ότι είχαν και η ακραία του συμπεριφορά εκδηλώθηκε επειδή δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον χωρισμό τους, ο οποίος φέρεται να έγινε πριν δύο μήνες. Εάν όλα τα παραπάνω αποδειχθούν αληθινά, ο ποπ σταρ κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή για πέντε δεκαετίες. 

Η δίκη θα ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου με τους δικηγόρους του Ρίκι Μάρτιν να διαψεύδουν κατηγορηματικά τις κατηγορίες και να απαντούν: «Δυστυχώς, το άτομο που έκανε αυτόν τον ισχυρισμό παλεύει με βαθιά ψυχικά προβλήματα. Ο Ρίκι Μάρτιν, φυσικά, δεν είχε και δεν θα εμπλακόταν ποτέ σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του».

Ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή πρόσθεσε ότι «ο ισχυρισμός δεν είναι μόνο αναληθής, είναι αηδιαστικός. Όλοι ελπίζουμε ότι αυτός ο άνθρωπος θα λάβει τη βοήθεια που τόσο επειγόντως χρειάζεται. Αλλά, πάνω από όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ο δικαστής μπορεί να δει τα γεγονότα».

Από πλευράς του ο ίδιος ο Ρίκι Μάρτιν - μέσω ανάρτησής του στο Twitter στις 3 Ιουλίου -  αρνήθηκε τις κατηγορίες, γράφοντας: «Τα περιοριστικά μέτρα εναντίον μου βασίζονται σε εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς, επομένως θα απαντήσω μέσω της δικαστικής οδού με γεγονότα και την αξιοπρέπεια που με χαρακτηρίζουν. Επειδή πρόκειται για νομικό θέμα που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν μπορώ να κάνω λεπτομερείς δηλώσεις αυτή τη στιγμή. Είμαι ευγνώμων για τα αμέτρητα μηνύματα αλληλεγγύης και τα δέχομαι με όλη μου την καρδιά».

Με αφορμή την έκδοση των περιοριστικών μέτρων στις αρχές του μήνα, οι εκπρόσωποι του Ρίκι Μάρτιν είχαν κάνει λόγο για «κατασκευασμένους ισχυρισμούς», αναφέροντας χαρακτηριστικά στο People: «Οι ισχυρισμοί εναντίον του Ρίκι Μάρτιν που οδηγούν σε εντολή προστασίας είναι εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένοι. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι όταν αποκαλυφθούν τα αληθινά γεγονότα για αυτό το θέμα, ο πελάτης μας, Ρίκι Μάρτιν, θα δικαιωθεί πλήρως».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA