Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη χώρα μας έκανε διακοπές και η Nicole Kidman, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω μιας φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram. Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός επισκέφθηκε την Ελλάδα και όπως φαίνεται έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία κολυμπάει στα καταγάλανα νερά και γράφει: «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη: Τομ Χανκς, Μπρους Γουίλις και Τζούλια Ρόμπερτς: Οι σταρ του Χόλιγουντ που έχουν αγοράσει σπίτια στην Ελλάδα

https://www.instagram.com/p/CgKtCvmvYmB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Nicole Kidman, παρόλο που οι θαυμαστές της την ρώτησαν σε ποιο ελληνικό νησί βρίσκεται, δεν θέλησε να απαντήσει. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι η Νικόλ Κίντμαν έχει σπίτι στις Σπέτσες, οπότε δεν αποκλείεται να βρέθηκε εκεί για τις διακοπές της η Χολιγουντιανή σταρ.

Naomi Watts: «Αντίο όμορφη Ελλάδα, σε αγαπώ»

Διακοπές στην Ελλάδα έκανε και η Ναόμι Γουότς, η οποία επίσης χαρακτήρισε «όμορφη» τη χώρα μας. Η σπουδαία ηθοποιός βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας προκειμένου να περάσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές. Η πρωταγωνίστρια δημοσίευσε μια εικόνα από το ηλιοβασίλεμα στο νησί των Παξών και παράλληλα έκανε γνωστό ότι έφυγε από τη χώρα μας. Στο μήνυμα της δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγάπη της για την Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CgHbXZ1rzgN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πώς ξεκίνησε η ημέρα και πως έδειχνε δύο ώρες αργότερα...Αντίο Ελλάδα! Σαγαπώ», έγραψε η χολιγουντιανή σταρ. Να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ναόμι Γουότς επισκέπτεται τη χώρα μας, καθώς το 2018 είχε βρεθεί στην Σαντορίνη για τις διακοπές της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA