Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες βρισκόταν ο Αντώνης Ρέμος στη σκηνή του Nammos της Μυκόνου, την οποία μοιράστηκε με τον Αιγύπτιο συνάδελφό του, Mohamed Ramadan, σε μια συναυλία που θύμισε τις συναυλίες του γνωστού τραγουδιστή στο Νησί των Ανέμων προ κορονοϊού. 

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Ο άνδρας πανελίστας, οι συνεργάτες της και πώς βγήκε η πανηγυρική ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ο Mohamed Ramadan ανέβηκε στη σκηνή κατά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία «Ya Habibi», συνοδευόμενος από χορεύτριες που είχαν ντυθεί χανούμισσες και πολλά βεγγαλικά, ενώ έκλεισε το πρόγραμμά του χορεύοντας συρτάκι. 

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε κατά τις 2.30 τα ξημερώματα με την είσοδό του να τη συνοδεύουν δεκάδες πυροτεχνήματα και ερμηνεύοντας την επιτυχία του «Μέχρι το τέλος του κόσμου» με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Στη συνέχεια ερμήνευσε το «Είναι Στιγμές» και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, ενώ παρέμεινε για περισσότερες από 3,5 ώρες στη σκηνή του Nammos όπου δεν έπεφτε καρφίτσα. 

https://mykonoslive.tv/external/player/index.php?video=1659077987

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε, στο παρακάτω video, τα ξημερώματα έβαλε και το μαγιό του την ώρα που οι σαμπάνιες άνοιγαν η μία μετά την άλλη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA