Μενού
  • Α-
  • Α+

Τεράστιες διαστάσεις πήρε ο διάλογος που άνοιξε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο Twitter με αφορμή την είδηση με την παρακολούθηση Κουκάκη που, σύμφωνα με τον κωμικό, δεν μεταδόθηκε από τις ενημερωτικές σελίδες του δημοσιογράφου. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση με δυο φωτογραφίες, όπου ανέφερε τον δημοσιογράφο και το site του, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να απαντάει.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στην συνέχεια ξεκίνησε ένας διάλογος ο οποίος ήταν έντονος:

Χατζηνικολάου: Πόσο θλιβερό αντί να επαινείται όποιος παρουσιάζει όλες τις απόψεις για ένα θέμα, όπως ορθά έκανε το enikos.gr ,να κατηγορείται επειδή δεν υιοθέτησε άκριτα την άποψη του κόμματος που υποστηρίζει ο κωμικός! Θλιβερό και απαράδεκτο!

Ζαραλίκος: Η σάτιρα τους κάνει όλους καλύτερους κι αυτό φαίνεται απ´ το γεγονός πως ανεβάσατε άρθρο μετά το σχόλιο , ενώ δεν υπάρχει ούτε καν η είδηση για τον δημοσιογράφο Κουκάκη. Ποιο κόμμα υποστηρίζει ο κωμικός θα πείτε ; Κάνατε ρεπορτάζ ;;

Χατζηνικολάου: Δεν είναι σάτιρα η άκριτη υιοθέτηση μιας συγκεκριμένης κομματικής εκδοχής για ένα γεγονός.Και πάντως κανένας δεν σε διόρισε αρχισυντάκτη ή λογοκριτή μας.Δημοσιεύουμε τα ρεπορτάζ όταν είναι πλήρη και διασταυρωμένα.

Ζαραλίκος: Εμένα σίγουρα δεν με διορίζει κάνεις πουθενά γιατί είμαι ανεξάρτητος και όχι υπάλληλος. Επίσης το σχόλιο δεν είναι λογοκρισία και δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε το άγχος της λογοκρισίας , μπορεί κάποιος να σας λογοκρίνει ;; Έχετε δεχτεί πιέσεις ;; Έχετε κάνει χατίρια ;; Μιλήστε μας

Χατζηνικολάου: Εξυπνάδες που δεν σου ταιριάζουν…

Ζαραλίκος: Ευχαριστώ που αναγνωρίζετε το υψηλό μου επίπεδο , για να ανταποδώσω είχατε τα προσόντα να γίνετε δημοσιογράφος αλλά …

Χατζηνικολάου: Ότι πείτε κύριε καθηγητά δημοσιογραφίας… Αφιππεύσατε πάντως κάποια στιγμή και μην παριστάνετε τον υπέρτατο κριτή,κρυπτόμενος πίσω από τη δήθεν σάτιρα.Δεν είναι σάτιρα η εμμονική στοχοποίηση όποιου έχει άλλη γνώμη.Έχω 40 χρόνια διαδρομής.Είναι ανέντιμο να τα διαγράφετε έτσι.

Ζαραλίκος: Κοιτάξτε οι δημοσιογράφοι κρίνονται απο τους αναγνώστες – ακροατές και οι ηθοποιοί – κωμικοί απο το κοινό. Τώρα ποιος κάνει σάτιρα και ποιος κάνει δημοσιογραφία το κρίνει το κοινό εκτός αν κάποιος έχει αφεντικό, οπότε το κρίνει το αφεντικό. Εγώ δεν εχω αφεντικό

Χατζηνικολάου: Ενώ εγώ έχω; Ποιον; Εσένα;

Ζαραλίκος: Εμένα αποκλείεται δεν έχω τόσα λεφτά , επίσης το Χριστόφορος δεν είναι ταιριαστό όνομα για αφεντικό όπως, για παράδειγμα , Βαρδής, Δημήτρης, Γιώργος, Βαγγέλης.

Χατζηνικολάου: Η λάσπη είναι… σάτιρα; Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Ότι έχεις να πεις να το πεις ευθέως και να αναλάβεις την ευθύνη!Αν έχεις λίγη τσίπα ακόμη. Περιμένω λοιπόν! Πες τα! Και θα κρίνει η δικαιοσύνη.

Ζαραλίκος: Τι θα κρίνει η δικαιοσύνη ;; Ποιο είναι καταλληλότερο όνομα για αφεντικό ;; Τι σας συμβαίνει ;;

Χατζηνικολάου: Τη λάσπη που πετάς άθλιε συκοφάντη.Δεν τα έλεγες αυτά όταν ήμουν αφεντικό σου.Τα λες από τότε που η αποτυχημένη εκπομπή σου κόπηκε από τον Real FM.

Ζαραλίκος: Αλτσχάιμερ ;; Πριν 7 χρόνια είχαμε μια συμφωνία που δεν τηρήσατε και μετά με καλέσατε και στην ραδιοφωνική και την τηλεοπτική εκπομπή σας και ήρθα.

Χατζηνικολάου: Αστείος ψεύτης! Ο μόνος τρόπος να μας κάνεις να γελάσουμε… Συκοφάντης,λασπολόγος,ψεύτης! Εμμονικός και επομένως θλιβερός.

Ζαραλίκος: Εδώ που γελάτε με αυτά που λεω είχατε πιεί ;;

Χατζηνικολάου: Βλέπω αυτογνωσία… Μπράβο! Θεωρείς οτι μόνο αν πιεί κανείς μπορεί να γελάσει με όσα λες;

Ζαραλίκος: Για σας μιλούσα όχι γενικά. Με μέτρο τα ποτά

Χατζηνικολάου: Έρχεται η μήνυση.

Ζαραλίκος: Μπράβοι να μην έρθουν κι όλα τα άλλα θα τα αντέξω

Χατζηνικολάου: Αυτά αλλού. Όχι σε μένα. Ποιός πίνει άραγε και έχει ξεφύγει;;;

Ζαραλίκος: Κοιτάξτε ποιος πίνει δεν ξέρω , αφού με ρωτάτε όμως να σας πω πως η ψυχοθεραπεύτρια μου λέει πως οι άλλοι είναι καθρέφτες μας

Χατζηνικολάου: Εσένα ο καθρέφτης σου αποκλείεται να σε αντέχει. Έχει και η αλητεία όρια.

Ζαραλίκος: Παρατήρησα πως χρησιμοποιείτε πολύ τις λέξεις ψεύτης συκοφάντης αλητεία και λάσπη. Δωρεάν συνεδρία με αγάπη

Χατζηνικολάου: Όποιος διαφωνεί μαζί σου πίνει και χρειάζεται ψυχίατρο; Τόσο άθλιος είσαι; Τόσο αλήτης;

Ζαραλίκος: Αν μπερδεύετε τον ψυχίατρο με τον ψυχοθεραπευτή, μετά από 40 χρόνια διαδρομής στην δημοσιογραφία , παραδίνομαι

Χατζηνικολάου: Κρίμα Χριστόφορε… Μη συνεχίσεις. Δεν θα σου απαντήσω ξανά.

Ζαραλίκος: Αν ήμουν στην θέση σου ούτε εγώ θα απαντούσα. Φιλιά από την μητέρα μου

Χατζηνικολάου: Φιλιά από τα τέσσερα παιδιά μου που διαβάζουν όσα γράφεις για μένα και απορούν.

Ζαραλίκος: Μπορούν να με ρωτήσουν αν έχουν τουίτερ, η μητέρα μου πάλι δεν μπορεί, λόγω ηλικίας ,και ακούει ραδιόφωνο

Χατζηνικολάου: Το ραδιόφωνο μας είναι ανοικτό στους ακροατές πάνω από δέκα ώρες την ημέρα. Εσύ που εργάσθηκες σε αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζεις.

Ζαραλίκος: Όχι στην εκπομπή σας που δυστυχώς άκουγε.

Χατζηνικολάου: Θα την φιλοξενήσω όποτε θέλει. Όπως και εσένα.

Ζαραλίκος: Θα την ρωτήσω αν την ενδιαφέρει , εγώ ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά δεν με ενδιαφέρει

Χατζηνικολάου: Σωστά. Το περίμενα. Δεν αντέχεις τον διάλογο. Σε βολεύει να υβρίζεις. Να χαρακτηρίζεις αλκοολικούς και ψυχοπαθείς όσους διαφωνούν μαζί σου! Σάτιρα…

Ζαραλίκος: Κοιτάξτε αυτό που κάνουμε τόση ώρα λέγεται διάλογος όχι σάτιρα, αλλά αυτό που κάνετε εσείς να πηγαίνετε απο τις βρισιές στις απειλές για αγωγή και μήνυση μετά να λέτε δεν σου απαντάω ξανά και να καταλήγετε στις προσκλήσεις είναι καλή ιδέα για κείμενο. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια

Χατζηνικολάου: Είδαν όλοι ποιος υβρίζει και ποιος χυδαιολογεί. Και ποιος φοβάται την αντιπαράθεση στο ραδιόφωνο. Άντε γειά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA