Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα σοκαριστικό τροχαίο είχε η πρώην σύντροφος της Ελεν Ντι Τζένερις, Anne Heche, τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/8) στο Λος Αντζελες. Η 53χρονη ηθοποιός έπεσε με το Mini Cooper που οδηγούσε πάνω σε ένα γκαράζ, για να αναπτύξει στη συνέχεια ξανά ταχύτητα και να προσκρούσει σε μια πολυκατοικία όπου και εξερράγη με την ίδια μέσα. Οπως αναφέρει η Daily Mail, η ηθοποιός κάηκε σε πολλά μέρη του σώματός της από τη σύγκρουση, ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να την ανασύρουν από το αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οι πρώτες εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα από τον τόπο που σημειώθηκε το τροχαίο επιβεβαιώνουν την κρισιμότητα της κατάστασης. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ακόμη, φωτογραφία της Heche λίγο πριν το τροχαίο με ένα μπουκάλι βότκα να είναι τοποθετημένο σε θήκη του αυτοκινήτου. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, η Heche έχει διασωληνωθεί με την κατάσταση της υγείας της να θεωρείται κρίσιμη.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA