Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώην παίκτρια του GNTM Μέγκι Ντρίο μίλησε για τα όσα βίωσε μέσα στο ριάλιτι, για τις φοβίες που έχει μέχρι σήμερα λόγω αρνητικών σχολίων και τις ρατσιστικές συμπεριφορές που έζησε στην Ελλάδα. 

Διαβάστε ακόμη: Τζούλια Αλεξανδράτου: Θα δείχνει την πορεία της εγκυμοσύνης της επί πληρωμή στο OnlyFans

«Δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια όταν βγήκα από το GNTM. Ξεκίνησα να έχω και φοβίες, φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Ακόμα και σήμερα συνεχίζουν οι κακίες στα social…» είπε η Μέγκι Ντρίο στα Παραπολιτικά 90.1 FM.  «Στην Ελλάδα έζησα ρατσιστικές συμπεριφορές. Στην Αγγλία που πήγα να σπουδάσω ήταν όλα πιο κουλ. Εκεί με αντιμετώπιζαν νορμάλ χωρίς να βλέπουν τους Αλβανούς ως ληστές. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα. Ακόμα και διάσημοι δύσκολα λένε την καταγωγή τους κι αυτό οφείλεται στην Ελλάδα και στο πως τους αντιμετωπίζουν. Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό» σημείωσε.

Η Μέγκι Ντρίο πριν από επτά μήνες έχασε τη μητέρα της: «Η μαμά μου παρακολουθούσε τα πάντα. Ήταν αυστηρός κριτής, ακόμα και πριν “φύγει” με έβλεπε και με συμβούλευε. Έβλεπε τις φωτογραφίες μου, τις δουλείες μου, όλα». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε και στον πατέρα της και τον διαβήτη που κληρονόμησε από εκείνον: «Είμαι διαβητική και δε μπορώ να τρώω γλυκά. Μου λείπει η ζάχαρη αλλά το παλεύω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA