Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ζεράρ Πικέ εθεάθη για πρώτη φορά δημοσίως με την 23χρονη σύντροφό του, την Κλάρα Κία Μαρτί, που ήταν η πέτρα του σκανδάλου για να πάρει διαζύγιο με τη Σακίρα. Ο σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα και η λατίνα τραγουδίστρια έδωσαν τέλος στη σχέση τους πριν από μερικούς μήνες και, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, αναμένεται να έχουν δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους. Ο Ζεράρ Πικέ, όμως, παρότι ξέρει ότι κάθε του κίνηση, θα βγει στα ταμπλόιτς, επιλέγει να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη νέα σύντροφό του. 

Σύμφωνα με τους «Mamarazzis« της El Periódico, ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα παρακολούθησε μια συναυλία του Ντάνι Μάρτιν στο Summerfest Cerdanya μαζί με την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί. Ο Πικέ και η Κλάρα είχαν εντοπιστεί νωρίτερα τον Ιούνιο μαζί, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί η σχέση τους καθώς κρατούσαν αποστάσεις δημοσίως.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ταμπλόιντ, ο διεθνής αμυντικός πιθανότατα γνώρισε την Κλάρα στην Kosmos, μια εταιρεία που ανήκει στον ίδιο και στην οποία η νεαρή εργάζεται στο γραφείο δημοσίων σχέσεων, καθώς σπουδάζει ακόμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA