Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον γάμο υπερπαραγωγή η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτος στη βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένη στη λίμνη Κόμο. Την Τρίτη Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ εθεάθησαν να κάνουν βόλτα με σκάφος, στη λίμνη Κόμο, σύμφωνα με το Page Six. Την ίδια ημέρα γευμάτισαν στο Grand Hotel Tremezzo.

Σύμφωνα με τη Daily Mail οι νεόνυμφοι διαμένουν στην υπερπολυτελή βίλα του φίλου τους Τζορτζ Κλούνεϊ. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail η Τζένιφερ φαίνεται να κοιτάζει ερωτευμένη τον σύζυγό της ενώ οι δύο τους απολαμβάνουν το πανέμορφο τοπίο, στο οποίο είναι χτισμένη η βίλα L'Oleandra του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Πάντως, τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο με πρωταγωνιστές τους ίδιους μετά το γάμο - υπερπαραγωγή το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Τζόρτζια, αλλά αυτό που έχει προκαλέσει συζήτηση είναι το γεγονός ότι ο ηθοποιός δείχνει να μιλάει έντονα στη Λατίνα σταρ και να κάνει χειρονομίες.

Το βίντεο ανέβασε η DailyMail και σε αυτό φαίνεται ο Μπεν Άφλεκ να κουνά το κεφάλι του και να μιλάει γρήγορα, ενώ η Λόπεζ τον άκουγε προσεκτικά, ενώ σε κάποια φάση έγειρε προς τη μεριά της και έβλεπαν μαζί φωτογραφίες στο κινητό του. Όλα αυτά διαδραματίστηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Λίμνη Κόμο της Βόρειας Ιταλίας όπου βρίσκεται το ζευγάρι, ενώ είναι άγνωστο το τι μπορεί να έλεγε στη Λόπεζ ο Άφλεκ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA