Μενού
  • Α-
  • Α+

Την επιστροφή του στην Αγγλία προανήγγειλε ο Όζι Όσμπορν αφού «δεν θέλει να πεθάνει στην τρελή Αμερική». Ο τραγουδιστής που διαμένει στο Μπέβερλι Χιλς για πάνω από 25 χρόνια θέλει να επιστρέψει με την σύζυγό του, Σάρον, στην Ευρώπη και αναφέρθηκε σε περιπτώσεις με πυροβολισμούς σε σχολεία. 

Διαβάστε ακόμη: Τζόνι Ντεπ: Μεταμφιέστηκε σε Moonman και εμφανίστηκε στα βραβεία του MTV

Ο Οσμπορν είπε πως «όλα είναι γ***** γελοία» στις ΗΠΑ και συμπλήρωσε: «Έχω βαρεθεί να σκοτώνονται άνθρωποι κάθε μέρα. Ένας Θεός ξέρει πόσοι άνθρωποι έχουν πυροβοληθεί σε σχολεία. Και είναι και αυτός ο μαζικός πυροβολισμός στο Λας Βέγκας σε εκείνη τη συναυλία... Είναι εντελώς τρελό».

Παρά το γεγονός ότι το νεκροταφείο Forest Lawn της Καλιφόρνια είναι το προτιμώμενο μέρος ταφής διασημοτήτων όπως ο Paul Walker, η Brittany Murphy και η Bette Davis, ο Όζι ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμά τους. «Είμαι Άγγλος. Θέλω να επιστρέψω. Αν η σύζυγός μου πει ότι πρέπει να πάμε να ζήσουμε στο Τιμπουκτού θα πάω. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να γυρίσω στην πατρίδα μου», είπε ο Οζι Οσμπορν.

Από την πλευρά της η Σάρον Οσμπορν ξεκαθάρισε πως η μετακόμιση δεν έχει να κάνει με την υγεία του Οζι που έχει Πάρκινσον. «Δεν είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Τίποτα δεν μας ενώνει. Είναι ένα περίεργο μέρος για να ζεις αυτή την εποχή», ανέφερε η Σάρον. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA