Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζόνι Ντεπ έκανε μία... περίεργη εμφάνιση στα βραβεία του MTV που έγιναν στο Νιου Τζέρσι, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media. Ο 59χρονος ηθοποιός μεταμφιέστηκε σε Moonman, το θρυλικό logo του μουσικού καναλιού, βρέθηκε στον... αέρα και είπε πως χρειαζόταν τη δουλειά. 

Διαβάστε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Απολαμβάνει τις τελευταίες καλοκαιρινές βουτιές πριν από την έναρξη του «Πρωινού»

Ο Ντεπ ακούστηκε να λέει πως «θα ήθελα να σας ενημερώσω πως είμαι διαθέσιμος για γενέθλια, bar mitzvahs, bat mitzvahs, γάμους, αγρυπνίες, οτιδήποτε και αν χρειαστείτε». Μέσα στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης που είχε με την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ρόλων, ο ηθοποιός αστειεύτηκε λέγοντας: «Και ξέρετε τι; Χρειαζόμουν τη δουλειά».

https://www.instagram.com/reel/Ch0oealI2Tv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του Ντεπ σε κανάλι εθνικής εμβέλειας στις ΗΠΑ, μετά τη δικαστική διαμάχη με την Αμπερ Χερντ. Η τελευταία φορά που ο Τζόνι Ντεπ είχε εμφανιστεί σε κανάλι εθνικής εμβέλειας ήταν το 2017, στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA