Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κωμικός Κρις Ροκ, ο οποίος παρουσίασε τη φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ και έφαγε χαστούκι από τον Γουίλ Σμιθ επί σκηνής ύστερα από ένα αποτυχημένο αστείο που είπε για τη γυναίκα του ηθοποιού, Τζάνα Πίνκετ Σμιθ, αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση από την Ακαδημία για να παρουσιάσει τα Όσκαρ και το 2023.

Διαβάστε ακόμη: Shakira: Κρυφή σχέση με τον Ραφαέλ Ναδάλ είχε η Κολομβιανή τραγουδίστρια πριν τον Gerard Pique

Την αποκάλυψη έκανε την Κυριακή (28/8) κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στην Αριζόνα της Αμερικής, λέγοντας, όμως, ότι εκείνος απάντησε «όχι» αφού μετά το περιβόητο χαστούκι, θα ήταν σαν να γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος, όπως είπε με μεγάλη δόση χιούμορ. 

Μάλιστα, ο Ροκ δεν έκρυψε ότι το χαστούκι του Σμιθ πόνεσε πολύ και κάνοντας αναφορά στην ταινία «Άλι» του 2001 στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Σμιθ, είπε ότι «είναι πιο μεγαλόσωμος από εμένα. Η πολιτεία της Nevada δεν θα επέτρεπε έναν αγώνα πάλη ανάμεσα σε μένα και τον Γουίλ Σμιθ».

Ο Ροκ έχει παρουσιάσει τα βραβεία Όσκαρ άλλες δύο φορές παλαιότερα, το 2005 και το 2016, ενώ σύμφωνα με το Deadline, του έγινε πρόταση να παρουσιάσει και τη φετινή απονομή των βραβείων Έμμυ Ζώνης Υψηλής Τηλεθέασης, αλλά και πάλι αρνήθηκε. 

Ο ίδιος φέρεται να έχει αφήσει πίσω του το όλο περιστατικό με το χαστούκι αν και δεν παραλείπει να κάνει αστεία εμπνευσμένα από αυτό σε διάφορα σόου του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA