Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παντρεύτηκαν την Κυριακή (28/8) σε ένα γάμο - υπερπαραγωγή και την Τρίτη (30/8) οι νιόπαντροι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», εξηγώντας - μεταξύ άλλων - για ποιο λόγο υπήρχε ασφάλεια στην τελετή, αλλά και γιατί θα αποσυρθούν από τα φώτα της δημοσιότητας για κάποιο χρονικό διάστημα. 

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το μήνυμα που έστειλε η Ιλάειρα Ζήση στις πρώτες αναρτήσεις της μετά το γάμο

«Χρειάστηκε να έχουμε ασφάλεια στο γάμο μας, για τον πρόεδρο της Κύπρου, αλλά και την Έλλη Κοκκίνου γιατί έχει το φανατικό της κοινό και όλοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί της», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. 

Συνέχισε δε λέγοντας πως «Οι καλεσμένοι μας έπρεπε να δείξουν το εισιτήριό τους για να μπουν στη δεξίωση. Αν κάποιος ερχόταν χωρίς το προσκλητήριο, έπρεπε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις, όπως το ποιος τον κάλεσε, από που μας ξέρει. Ήταν σχεδόν 2.000 άτομα. Κάθισαν ακόμα και στο τραπέζι της νύφης».

Οι νιόπαντροι αποκάλυψαν ότι για το μήνα του μέλιτος θα ταξιδέψουν στον Μαυρίκιο, τις Μαλδίβες και το Ντουμπάι, ενώ τέλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξήγησε για ποιο λόγο θα αποσυρθούν για ένα διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Εμείς θέλουμε να το ζήσουμε. Γι' αυτό, πριν προλάβει κανείς να πει ότι ψωνιστήκαμε κι εξαφανιστήκαμε, με την Ιλάειρα θα γυρίσουμε λίγο σελίδα σιγά σιγά. Θα γυρίσουμε λίγο προς το σπίτι μας. Θέλουμε να ζήσουμε την αγάπη μας, τον έρωτά μας, να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα», είπε στο τέλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA