Μενού
  • Α-
  • Α+

Χρήστης του TikTok με... αετίσιο μάτι έδειξε σε βίντεό της πώς η Kim Kardashian φέρεται να επεξεργάστηκε φωτογραφία της για να φαίνεται πιο αδύνατος ο λαιμός της. Συγκεκριμένα, η 41χρονη ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας ποζάρει σε μία πισίνα και φαίνεται να έχει επεξεργαστεί σημείο στον λαιμό της προκειμένου να τον κάνει να μοιάζει πιο αδύνατος. Για να αποκαλύψει την επεξεργασία που έκανε η Κιμ Καρντάσιαν, η εμπορική φωτογράφος Caroline Ross χρησιμοποίησε ένα εργαλείο από το photoshop και «διόρθωσε» την εικόνα για να δείξει πώς φαινόταν φυσικά ο λαιμός της Κιμ προτού... κοπεί.

Διαβάστε ακόμη: Leonardo DiCaprio - Camila Morrone: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους μετά από 5 χρόνια

«Η Κιμ είναι εξπέρ στο Photoshop και αφαιρεί ότι δεν της αρέσει», λέει η Κάρολιν, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα «Caroline In The City» στο TikTok. «Γιατί; Δεν ξέρω, ίσως κάνει τον λαιμό της να φαίνεται μικρότερος. Αλλά αυτή η περιοχή εδώ έχει αφαιρεθεί με Photoshop».

Όταν ζουμάρουμε, βλέπουμε ότι το μοτίβο του νερού πίσω της εδώ έχει παραμορφωθεί. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο liquify του Photoshop, θα σας δείξω τώρα πώς θα ήταν χωρίς την εφαρμογή του Photoshop», εξήγησε.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2752321.html

«Οπως μπορείτε να δείτε, η αντανάκλαση του νερού στο φόντο αρχίζει να φαίνεται πολύ πιο φυσική, δεν έχουμε αυτό το στρεβλό αποτέλεσμα. Επίσης, έχουμε και ένα βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για να το συγκρίνουμε» ανέφερε στη συνέχεια η φωτογράφος.  «Εδώ είναι η φωτογραφία που κυκλοφόρησε», πρόσθεσε η Κάρολιν καθώς συνέκρινε τα πλάνα. «Εδώ είναι η διορθωμένη έκδοση. Δείτε τα σχέδια του νερού στο φόντο».

https://www.tiktok.com/@caroline_in_thecity/video/7137070738720361733

Η TikToker έδειξε πώς ο λαιμός της Κιμ Καρντάσιαν ήταν ελαφρώς πιο λεπτός στη φωτογραφία μετά και χρησιμοποίησε το «παραμορφωμένο» νερό ως απόδειξη. Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kim Kardashian κατηγορείται για αποτυχημένο photoshop.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA