Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασαν την Πέμπτη (1/9) τέσσερα χρόνια από την ημέρα του γάμου τους, που πραγματοποιήθηκε ενώπιον συγγενών και φίλων στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ της Σίφνου. Οι δυο τους γιόρτασαν την τέταρτη επέτειό τους ανεβάζοντας στα social media ένα αδημοσίευτο βίντεο από εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Μαμαλάκης: Με διαλειμματική νηστεία έχασε 10 κιλά σε 10 μέρες

Είναι η στιγμή που Χριστίνα Μπόμπα φτάνει με ένα καΐκι στη στεριά και ο μπαμπάς της την παραδίδει στον Σάκη Τανιμανίδη που δεν μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του όταν βλέπει τη γυναίκα της ζωής του να έρχεται προς το μέρος του. Τα κοντινά πλάνα στα πρόσωπά τους μαρτυρούν την ευτυχία που ζουν. Οι στιγμές είναι συγκινητικές, τα βλέμματα τους είναι τρυφερά και όταν η Χριστίνα Μπόμπα λέει ψιθυριστά στον Σάκη Τανιμανίδη «σ' αγαπώ».

https://www.instagram.com/reel/Ch-fh_rqhFc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βίντεο που ανέβασαν μέσα σε λίγες ώρες έχει αποσπάσει πάνω από 72.000 likes και άπειρα σχόλια με ευχές. «Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια… Μια ζωή μαζί», έγραψαν στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA