Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε η Βάσια Τριφύλλη στο Breakfast @Star με τις περισσότερες ερωτήσεις να έχουν να κάνουν με τον θάνατο, αποκαλύπτοντας πως έχει πάει σε λάθος κηδεία, αλλά και τη φοβία της με τα αεροπλάνα.

Διαβάστε ακόμη: Snik για Ελεονώρα Μελέτη: Μου είστε αντιπαθέστατη – Καθίστε στα αυγά σας

«Τις τρεις κορυφαίες στιγμές της ζωής μου δεν τις έχω ζήσει ακόμα. Δεν έχω σκεφτεί την κηδεία μου. Έχουμε οικογενειακό τάφο στο Α' Νεκροταφείο, έχει ένα κομμάτι γης και θα με χώσουν εκεί. Για να ζω, δεν έχω αγαπήσει μέχρι θανάτου», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Σε ερώτηση εάν της έχει συμβεί κάποιο παρατράγουδο σε κηδεία, η ίδια αποκάλυψε πως είχε πάει σε λάθος κηδεία. 

«Πήγα σε λάθος κηδεία στο Α’ Νεκροταφείο. Εγώ έλεγα Γιάννη και οι άλλοι μου λέγανε "όχι, Γιώργος ήτανε" και όταν το κατάλαβα ήθελα να ανοίξει μια τρύπα εκείνη τη στιγμή να μπω μέσα», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη φοβία της με τα αεροπλάνα και για μια πτήση που είχε τρομερά κενά αέρος. 

«Έφτασα ένα βήμα πριν από τον πιλότο από το φόβο μου και είχε τρομερά κενά», είπε η Βάσια Τριφύλλη χωρίς να διστάσει να αποκαλύψει το απρόοπτο που της συνέβη εξαιτίας του φόβου της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA