Μενού
  • Α-
  • Α+

H Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στη «Φάρμα» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, αλλά πλέον το ζευγάρι έχει χωρίσει, όπως αποκάλυψε ο personal trainer στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», εξηγώντας το λόγο του χωρισμού. 

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης - Οι πρώτες φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν

«Η μόνη αλλαγή μετά τη "Φάρμα" είναι ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είμαστε πλέον μαζί, δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Παρ’ όλα αυτά με σεβασμό ο ένας στον άλλον, όταν κάτι χωλαίνει και από τις δύο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Ήταν από κοινού απόφαση ο χωρισμός μας», εξήγησε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε πως «Η οικογένεια που έχει η Αγγελική Ηλιάδη δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη», ενώ δεν έκρυψε πως στην προσωπική του ζωή προτιμά «τη δια ζώσης γνωριμία και το παλιό φλερτ».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει νέα σύντροφος στη ζωή του, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης απάντησε: «Ναι, κάτι ισχύει. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να μπορούμε να μιλάμε για περαιτέρω πράγματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA