Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έντονης φημολογίας, την Πέμπτη (8/9) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε μέσω ανάρτησής της στο Instagram ότι είναι έγκυος και εξήγησε ουσιαστικά τους λόγους για τους οποίους η ίδια είχε προτιμήσει να μην μιλήσει δημόσια για το θέμα νωρίτερα, ζητώντας από τους followers της να μην την παρεξηγήσουν. Μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει και όλους όσους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που οι φήμες είχαν φουντώσει, κρατούσαν διακριτική στάση και ενώ είχαν καταλάβει ότι ήταν έγκυος, έδειχναν κατανόηση και δεν την έφεραν σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Συνατσάκη: Το προσβλητικό μήνυμα που δέχτηκε για τη μητρότητα και η αποστομωτική απάντηση

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση της εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ενθουσίασε τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να της ευχηθούν και την Παρασκευή (9/9) η παρουσιάστρια θέλησε να τους ευχαριστήσει για την αγάπη που έδειξαν σε εκείνη και τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, μέσα από τα ακόλουθο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram. 

https://streamable.com/hvc1gq
https://streamable.com/ubdud9
https://streamable.com/r6gefe

«Όσοι με ξέρετε, το είχατε καταλάβει και μου αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκατε. Ειλικρινά νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο βίντεο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA