Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανησυχία έχει προκαλέσει η εικόνα απόλυτης εξαθλίωσης της Κάρα Ντελεβίν, η οποία απείχε έτη φωτός από τη συνήθη δημόσια εικόνα της όταν εμφανίζεται σε μεγάλα events ή εξώφυλλα περιοδικών.Το διάσημο μοντέλο εθεάθη εξαθλιωμένο, χωρίς παπούτσια και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Στις φωτογραφίες εμφανίζεται να μιλάει στο τηλέφωνο, να σκύβει, να αφήνει το τηλέφωνό της και να περπατάει δείχνοντας πολύ νευρική και σαν να μην μπορεί να σταματήσει να κινείται. Κάποια στιγμή μάλιστα, της έπεσε το κινητό από τα χέρια, το έπιασε, αλλά της έπεσε ξανά σε κλάσματα δευτερολέπτων. Η Ντελεβίν φαινόταν να κινείται νευρικά ενώ κάπνιζε διαρκώς.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Παράλληλα, πληροφορίες της DailyMail αναφέρουν πως καθυστέρησε περίπου δύο ώρες για την πτήση της. Φαίνεται πως τελικά το αεροσκάφος στο οποίο επιβιβάστηκε δεν απογειώθηκε ποτέ κι έτσι το μοντέλο αποχώρησε από το αεροδρόμιο σε παρόμοια κατάσταση. Το διάσημο μοντέλο, με τη βοηθό της και δύο ακόμη άνδρες ασφαλείας, επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό τζετ του Jay-Z, με το οποίο προφανώς ήταν προγραμματισμένο να κάνει κάποια πτήση, ωστόσο, 45 λεπτά αργότερα, για άγνωστο λόγο, αποβιβάστηκε και η πτήση δεν έγινε ποτέ. Δεν είναι σαφές, όπως σημειώνει η «Daily Μail», αν ζητήθηκε από την Delevingne να εγκαταλείψει το αεροπλάνο ή συνέβη κάτι άλλο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Όπως αποκαλύπτει πηγή προσκείμενη στην οικογένεια Ντελεβίν, οι γονείς της σκέφτονται να πάρουν τα μέτρα τους για να βοηθήσουν την κόρη τους να βγει από το προφανές αδιέξοδο. Φίλοι της έχουν εκφράσει ανησυχία για την ψυχική της υγεία το τελευταίο διάστημα, ωστόσο έχει ανθρώπους στο πλάι της που την υποστηρίζουν και βρίσκονται δίπλα της σε κάθε βήμα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αρκετοί, μάλιστα, σημειώνουν πως καθοριστικό για την ψυχική της υγεία υπήρξε και το γεγονός πως πριν γεννηθεί η Cara, η μητέρα της, Pandora, ήταν εθισμένη στην ηρωίνη. «Οι αδερφές μου ήταν εκεί για εμένα αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να αντιμετωπίσω μόνη για να καταφέρω να βρω τον εαυτό μου» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τόσο η εικόνα της, όσο και η συμπεριφορά της έγιναν αντικείμενο συζήτησης στα social media με τους περισσότερους από τους χρήστες να κάνουν λόγο για εθισμό στα ναρκωτικά και να ανησυχούν για την υγεία της. «Έχει σοβαρό θέμα με τον εθισμό», «Γιατί δεν τη βοηθάει κάποιος;», «Είμαστε μαζί σου» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια στο Twitter μετά τα βίντεο και τις φωτογραφίες της από το αεροδρόμιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA