Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Διονύση Σχοινά είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα σχήματα του φετινού χειμώνα. Ωστόσο η πρεμιέρα των δύο τραγουδιστών που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε για δεύτερη φορά. Για την ιστορία, την πρώτη φορά η πρεμιέρα φαίνεται να αναβλήθηκε εξαιτίας... γραμματοσειράς. 

Διαβάστε ακόμη: Σελένα Γκόμεζ: Το σέξι «ατύχημα» στα Emmy – Όλοι το είδαν αλλά κανείς δεν της είπε να το διορθώσει

Σύμφωνα με το Happy Day, ο λόγος της πρώτης αναβολής της πρεμιέρας ήταν η γραμματοσειρά που είχε χρησιμοποιηθεί στο όνομα του Διονύση Σχοινά στην αφίσα. Ο τραγουδιστής μόλις είδε το όνομά του γραμμένο με μικρότερη γραμματοσειρά ενοχλήθηκε και θεώρησε ότι εμφανίζεται ως υποδεέστερο όνομα. Έτσι λοιπόν, ο Διονύσης Σχοινάς εξέφρασε την ενόχλησή του και το αίτημά του από την επιχείρηση έγινε αποδεκτό με την αφίσα να διορθώνεται και το όνομα να μπαίνει με μεγαλύτερη γραμματοσειρά. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρεμιέρα τη δεύτερη φορά αναβλήθηκε διότι στην πρόβα τζενεράλε υπήρχαν κάποιες διαφωνίες για το πρόγραμμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πλευρά του Διονύση Σχοινά ένιωσε ότι είναι αδικημένος σε σχέση με το χρόνο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης. Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Καίτη Γαρμπή πήγε το βράδυ της Πέμπτης να παραλάβει τον Διονύση Σχοινά από το νυχτερινό κέντρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σήμερα έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση των δυο πλευρών προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA