Μενού
  • Α-
  • Α+

Δυσαρεστημένος δείχνει να είναι ο Ζεράρ Πικέ με τους όρους που έχει θέσει η Σακίρα για το διαζύγιο λίγους μήνες μετά το χωρισμό τους και ο σέντερ μπακ της Μπαρσελόνα φέρεται να αποχώρησε από τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή (16/8) προκειμένου να συζητήσουν για την επιμέλεια των παιδιών τους. Ο Πικέ ήλπιζε αυτή να ήταν η τελευταία συνάντηση και να βρεθεί λύση στις μεταξύ τους διαφορές, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο και έτσι ο ίδιος, μετά από περίπου δύο ώρες διαπραγματεύσεων μεταξύ των δικηγόρων τους, αποχώρησε εκνευρισμένος, όπως δείχνουν φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο. 

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Αλιάγας: Όταν γεννήθηκα είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής

Αντίθετα, η Σακίρα όταν αποχώρησε από το συνάντησή τους φάνηκε ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογέλασε στους φαν της που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο όπ9ου βρίσκονταν για να της δείξουν τη συμπαράστασή τους. 

Σύμφωνα με τη La Vanguardia, ο Πικέ έχει απογοητευτεί με όλα τα εμπόδια που φέρεται να βάζει η Σακίρα και εμποδίζουν την επίτευξη συμφωνίας ως προς την επιμέλεια των παιδιών τους. Πάντως, παρά το αρνητικό κλίμα, οι δυο τους θέλουν να αποφύγουν πάση θυσία το να καταφύγουν στα δικαστήρια και θέλουν να βρουν μόνοι τους τη χρυσή τομή.

Βέβαια, μένει να φανεί στην πράξη εάν κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό, αφού η Σακίρα θέλει την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, ώστε να μπορέσει να μετακομίσει μαζί τους στο Μαϊάμι, ένα ενδεχόμενο που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν αρέσει καθόλου στον Πικέ.   

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA