Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του The Voice of Greece στις 25 Σεπτεμβρίου, η Ελενα Παπαρίζου μίλησε στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Πρωινό μας» για το άγριο ξύλο στα MAD ανάμεσα στον Snik και τον Light. «Είναι κάτι που δεν θέλω να πολυσυζητάω, γιατί ήταν πολύ δυσάρεστο. Δεν πιστεύω στη βία, δεν μου αρέσει η βία. Πιστεύω ότι για όλα βρίσκεται λύση. Όπως τώρα ζούμε έναν τεράστιο πόλεμο, κάποια στιγμή θα βρεθεί μια λύση. Αλλά αυτά είναι πολιτικά κομμάτια, στα ανθρώπινα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Είναι πολύ δυσάρεστο που μετά από δύο χρόνια που ο μουσικός και καλλιτεχνικός κόσμος ήταν κλεισμένος, έπρεπε να το ζήσουμε και αυτό. Δεν είναι ευχάριστα αυτά. Δεν έχω τίποτα με τα παλικάρια, να είναι καλά αλλά αν θέλουν τέτοια πράγματα ας τα τακτοποιήσουν μόνοι τους» αρκέστηκε να πει η Έλενα Παπαρίζου, που λίγο έλειψε να χτυπήσει, γιατί όταν πιάστηκαν στα χέρια Light και Snik εκείνη ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA