Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Ματαράγκας, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη «Λάμψη» κατά τα πρώτα χρόνια της προβολής της μίλησε στη Super Κατερίνα και σχολίασε τις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη - του τηλεοπτικού Γιάγκου Δράκου - όσον αφορά τη θρυλική σαπουνόπερα του ΑΝΤ1 και τον δημιουργό της Νίκο Φώσκολο, καθώς επίσης τις αμοιβές της Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία υποδυόταν τη Βίρνα Δράκου για οκτώ χρόνια. Από πλευράς της και η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία ήταν καλεσμένη σήμερα Δευτέρα (26/9) στο «Πρωινό μας» έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα δήλωσε ο άλλοτε συμπρωταγωνιστής της. 

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Δανδουλάκη για Χρήστο Πολίτη και τα 3 εκατομμύρια στη Λάμψη: «Δεν έχει συμβεί τίποτα απ' όλα αυτά»

«Μου έκανε αρνητική εντύπωση η συνέντευξή του. Ο Φώσκολος δεν ζει πια, αυτά μπορούσε να τα πει όσο ζούσε ο Φώσκολος ή όταν τελείωσε η σειρά. Θα μπορούσε τότε να βγει να τα πει όλα αυτά. Τώρα, να τα λες αυτή την περίοδο, που ο Φώσκολος δεν υπάρχει, που έχουν περάσει τόσα χρόνια, δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικά. Ο Φώσκολος έβγαλε πάρα πολλούς πρωταγωνιστές, έδωσε χρήματα σε πάρα πολύ κόσμο», τόνισε ο Γιώργος Ματαράγκας μέσα από τη Super Κατερίνα και πρόσθεσε:

«Είναι τραγικό να βγαίνει κάποιος και να κατηγορεί τον Φώσκολο γιατί προσωπικά δεν του φέρθηκε καλά. Εάν δεν τα πήγαιναν καλά από την αρχή, θα μπορούσε ο κύριος Πολίτης να σηκωθεί και να φύγει από το σίριαλ. Είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια κι ενώ έχει "φύγει" ο Νίκος να γυρνάς και να λες τέτοια πράγματα;».

Με τη σειρά της η Κάτια Δανδουλάκη τόνισε στο «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά πως «Από όλα αυτά που μου λέτε δεν έχει συμβεί τίποτα», στέλνοντας την αγάπη της στον Χρήστο Πολίτη.

«Όταν μιλάω και αποφασίζω να πω κάτι, θα πω μόνο την αλήθεια. Αν δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, δεν θα πω τίποτα απολύτως. Πίστεψέ με και να με βασανίσεις αυτή τη στιγμή, δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμηθώ από τον Χρήστο. Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον πονάω πολύ, περάσαμε μαζί τόσο υπέροχα χρόνια… Στη Λάμψη περνούσαμε υπέροχα - δύσκολα γιατί ήταν απαιτητικό, είχαμε να μαθαίνουμε πολλά γιατί ήταν καθημερινό. Θέλω να σου πω ότι ο Χρήστος μου είναι πάντα ο Χρήστος μου και στεναχωριέμαι από κάτι μονάχα… Όταν περνούν τα χρόνια, αν μέσα σου στοιβάζεται μόνο λύπη και αρνητισμός, γυρίζει πίσω σε εσένα και αυτό σου καταστρέφει τη ζωή. Εγώ θέλω να είναι γερός. Από όλα αυτά που μου λέτε δεν έχει συμβεί τίποτα», ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Τα χρήματα είναι κάτι που δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Είναι κάτι που δεν μπήκε ποτέ ανάμεσά μας. Όταν μεγαλώνουμε, κάποιοι άνθρωποι - πιθανόν να έχει πέσει σε αυτή την περίπτωση ο Χρήστος Πολίτης, στεναχωριέμαι για αυτό - κρατάνε, τους βασανίζουν τα αρνητικά της ζωής. Αυτό τους κάνει η ζωή να τους ανταποδίδει σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια μόνο αρνητικά. Δεν το κάνω ποτέ. Εμένα η ψυχή μου είναι θησαυροφυλάκιο μόνο για τις χαρές και για τους πόνους τους μεγάλους που έχω περάσει. Συγκεκριμένα δεν είχα καμία λύπη από τον Χρήστο. Θέλω να του στείλω όσο φως έχει η ψυχή μου και του το στέλνω, την αγάπη που του έχω και όλα τα άλλα είναι έξω από τη δική μου αντίληψη. Τον αγαπώ πολύ και θέλω να είναι γερός και να δει χαρά στη ζωή του, γαλήνη», κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA