Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χριστίνα Παππά, η οποία πριν από λίγες ημέρες έγινε γιαγιά, μίλησε την Τρίτη (4/10) στην εκπομπή «Ελένη» για το νέο της ρόλο χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για την εγγονή της που απέκτησαν ο γιος της, Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του, Άννα Μπεζάν. «Και η Άννα και ο Δημήτρης ήταν πολύ γενναίοι σε όλο αυτό. Έβλεπα τη χαρά τους. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία, το είχαν έτσι και με τα πανάκια στο νοσοκομείο και έπαθα… Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που ένιωσα».

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: «Εκανα αγωγές γιατί είπαν ότι πήρα φάρμακα για να χάσω κιλά»

Η ίδια δεν έκρυψε πως «Είμαι συνέχεια συγκινημένη. Έχω τα βίντεο και τα κοιτάω και τα ξανακοιτάω και συγκινούμαι, ίσως και επειδή είμαι πολύ υπερπροστατευτική. Έστειλα και ένα μήνυμα στο γιο μου και του έγραφα πόσο περήφανη είμαι που είναι τόσο καλός σύζυγος και μπαμπάς». Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ» η Χριστίνα Παππά είχε μιλήσει για την Άννα Μπεζάν με τα καλύτερα λόγια χαρακτηρίζοντάς την ένα «υπέροχο πλάσμα», ενώ για τη σχέση της με τον γιο της, Δημήτρη Παππά είχε αναφέρει: 

«Ορισμένα πράγματα είναι καρμικά. Πριν μου πουν ότι είναι ζευγάρι, που το έμαθα και τυχαία, δυο φορές την είχα δει όλες κι όλες. Ήμουν με έναν κολλητό μου τον Νίκο, είχαμε βγει έξω και την ρωτάω "τι ζώδιο είσαι;" και μου απάντησε "Καρκίνος με Ζυγό". Τότε ο κολλητός μου είπε ότι θα φάμε κουφέτα από την Άννα, γιατί ξέρω πως και εγώ είμαι καρκίνος με ζυγό. Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία μας και να τελικά που όντως θα φάμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA