Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η «εξομολόγηση» για τον πατέρα Δημήτριο

Ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε καλεσμένος του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε με θερμά λόγια για τον πατέρα Δημήτριο, τον αμφιλεγόμενο πατέρα των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό και τη σχέση που έχει μαζί του αλλά και για την απόφαση που είχε πάρει να εγκαταλείψει την υποκριτική. «Είναι η πρώτη φορά που έχω ανεβάσει κάτι σαν δήλωση υποστήριξης για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι εκεί τόσα χρόνια, δεν ενοχλεί κανέναν. Έρχονται χρόνια χιλιάδες άνθρωποι, δεν τον βρίσκεις για να τον δεις. Αν εγώ έχω δει τον Χριστό κανείς δεν μπορεί να μου το πάρει. Αν δεν τον δεις πώς μιλάς; Δε θέλω να πω πολλά λόγια. Αυτόν τον άνθρωπο όταν τον είδα, έχοντας ακούσει πολλά πράγματα, ήθελα να τον αγκαλιάσω, χωρίς να τον ξέρω.

»Όποιος δε βρεθεί σε εκείνο το μέρος δεν μπορεί να μιλήσει. Μάθετε πρώτα τι συμβαίνει. Δε χρειάστηκε ποτέ να πουλήσει κάτι ο πατέρας Δημήτριος. Εμείς που πηγαίνουμε κατά χιλιάδες πουλήσαμε και κάναμε μια πραγματικότητα που ενόχλησε κάποιους. Δεν κάνει αυτός κάτι. Εγώ θα είμαι εκεί για τους ανθρώπους αυτούς που ενώ δεν έχουν φωνή δεν τη βγάζουν γιατί είναι ταπεινοί» είπε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και πρόσθεσε, αναφερόμενος στην απόφασή του να αφήσει την υποκριτική:

«Το είπα αλλά η πραγματικότητα δε με δικαίωσε. Ήμουν ένας άνθρωπος που έλεγα ότι δεν μπήκα σε αυτόν το χώρο επειδή το ήθελα, προέκυψε. Κάθε φορά που ήταν να φύγω, κάποιος με κρατούσε. Όταν πήρα την απόφαση, είδα πόσο ανόητος ήμουν γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την επαφή τελικά, την ανάγκη μου να καταλάβω τι θέλεις και να σου δώσω με τη μετάφρασή μου αυτό που θα σε πάει μέχρι το τέλος της μέρας. Τελικά, την πάτησα. Δε θέλω να αποχωρήσω από αυτόν το χώρο, αλλά να την παλέψω με έναν άλλον τρόπο. Για αυτό λέω ότι από αυτήν την κατάσταση βγαίνω νικητής, ακόμα και αν δε μου βγει».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA