Μενού
Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός
Ηλίας Βρεττός | NDP
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρθηκε και στο σοβαρό τροχαίο που υπέστη αυτή τη χρονιά το οποίο ήταν και το δεύτερο για εκείνον.

«Φέτος μου συνέβησαν πολλά περίεργα πράγματα, ένα από αυτά ήταν ένα τρακάρισμα που είχα με την μηχανή μου στο κέντρο της Γλυφάδας. Πολύ σοβαρό τρακάρισμα. Πάλι πολύ σοβαρό τρακάρισμα και με μηχανή αυτή τη φορά. Η μηχανή βγήκε τελείως off, έπεσα σε ένα αμάξι από το πουθενά μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, δεν προσπάθησα ούτε πρόλαβα να αντιδράσω» είπε ο Ηλίας Βρεττός και πρόσθεσε:

«Έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και με το κεφάλι στην άσφαλτο και δεν έπαθα τίποτα πέρα από κάποια εγκαύματα τριβής, δόξα τω Θεώ, επειδή φορούσα τον εξοπλισμό μου. Κράνος, μπουφάν και γάντια. Αν μας ακούει αυτή τη στιγμή ο κόσμος και μπορώ να περάσω ένα μήνυμα, επειδή κάποια στιγμή στη ζωή μου σώθηκα γιατί φορούσα ζώνη και πολύ πρόσφατα σώθηκα επειδή φορούσα τον εξοπλισμό που πρέπει να φοράει κάθε μοτοσικλετιστής, μην καβαλάτε ποτέ χωρίς αυτά τα πράγματα. Εμένα σώθηκε η ζωή μου. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο, σίγουρα δεν θα ήμασταν εδώ αυτή τη στιγμή. Ξαναέζησα κάτι περίεργο στην άσφαλτο και ξαναβγήκα ευτυχώς όρθιος και αλώβητος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA