Μενού
Μπίλι Τζόελ
Μπίλι Τζόελ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η σχέση του πέντε φορές βραβευμένου με Grammy Μπίλι Τζόελ με το μοντέλο, και αργότερα ηθοποιό και επιχειρηματία Κρίστι Μπρίνκλι, έγινε ακαταμάχητο λαβράκι για τους παπαράτσι και τις lifestyle εκδόσεις της εποχής.

Είναι φυσικό ένα τόσο «αστραφτερό» ζευγάρι, από τη μία ο τραγουδοποιός, τραγουδιστής και πιανίστας Τζόελ, και από την άλλη η επιτυχημένη Μπρίνκλι, να είναι περιζήτητο στα media, με τους δύο να βρίσκουν ευρηματικούς τρόπους να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, όπως γράφει το Instyle.

Η στρατηγική τους; Ταξίδευαν ινκόγκνιτο, ή τουλάχιστον προσπαθούσαν, κάνοντας κρατήσεις σε ξενοδοχεία με τα ψευδώνυμα «Rocky» και «Sandy Shore», αν και αυτό δεν απέτρεψε τους αδιάκριτους να τους εντοπίζουν.

Ανεξάρτητα από αυτό, το ζευγάρι συνέχισε να συνεργάζεται επαγγελματικά, ενώ παντρεύτηκαν και απέκτησαν ένα παιδί, πριν χωρίσουν το 1994. Μετά το διαζύγιό τους, διατήρησαν καλές σχέσεις και περιστασιακά διοργανώνουν μαζί χριστουγεννιάτικα τραγούδια κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, όπως είχε αποκαλύψει η Κρίστι σε συνέντευξη το 2019.

Δείτε επίσης:

Το πιο αποτυχημένο ραντεβού του First Dates - Πνιγόταν και συνέχιζε να τρώει, ζήτησε τον καμεραμάν

Χώρισαν Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος - Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε τον άγνωστο γάμο του - Παντρεμένος με τη Γουινόνα Ράιντερ εδώ και 30 χρόνια

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA