Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε για τον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση ότι η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι αποφάσισαν να χωρίσουν, με την είδηση του διαζυγίου τους να αποτελεί τη νούμερο ένα των τελευταίων ημερών. Ο χωρισμός, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ήταν απόφαση του μοντέλου, με τις φήμες να υποστηρίζουν ότι ο λόγος που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση ήταν η επιστροφή του Τομ Μπρέιντι στα γήπεδα, αν και υπήρξαν και αναφορές ότι η πραγματική αιτία του χωρισμού ήταν η ανύπαρκη ερωτική ζωή τους. Σύμφωνα με το Page Six, οι δυο τους ζουν χωριστά εδώ και μήνες, ενώ η απόφαση για το χωρισμό πάρθηκε μετά από ένα μεγάλο καυγά. Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το πρώην ζευγάρι «έχει επικοινωνία, αλλά υπάρχει ακόμη μεγάλη ένταση».

Διαβάστε ακόμη: Amber Heard: Ζει σε έπαυλη εκατομμυρίων στη Μαγιόρκα με ψευδώνυμο

Η Ζιζέλ δήλωσε ότι ο γάμος της με τον Μπρέιντι τελείωσε, όμως αυτή δεν ηταν η πρώτη φορά. Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες λεπτομέριες για τη ζωή του ζευγαριού και όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ, η Ζιζέλ απειλεί με διαζύγιο τον παίκτη του NFL τα τελευταία 10 χρόνια. Ολες τις φορές, αιτία για τις απειλές της ήταν η καριέρα του Τομ Μπρέιντι και το γεγονός ότι εκείνη είχε αφήσει τα πάντα για να αφοσιωθεί στην οικογένειά τους. Πηγές κοντά στη Ζιζέλ αναφέρουν ότι το μοντέλο ήλπιζε σε αυτά τα χρόνια, ο σύζυγός της να μπορέσει να «ξεκλέψει» λίγο χρόνο από το φορτωμένο του πρόγραμμα, προκειμένου να αφοσιωθεί στα παιδιά τους και να μπορέσει κι η ίδια να κάνει κάποια πράγματα για τον εαυτό της και την καριέρα της.

https://www.instagram.com/p/CSHWCMtg4lu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσες φορές κι αν κατάφεραν να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες, φαίνεται πως αυτή τη φορά έφτασαν στα όριά τους. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν προσλάβει δικηγόρους που ειδικεύονται στο οικογενειακό δίκαιο και εργάζονται για τους όρους του διαζυγίου σχετικά με το πώς θα μοιραστούν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Δημοσίευμα του Newsweek.com παρουσίασε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Κάρεν Τζέρι, μια ειδικός σε θέματα διαζυγίου και κάνει λόγο για «οικονομική καταστροφή» του Τομ Μπρέιντι, όταν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο. Η ίδια αναφέρει πως σε περίπτωση που το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια προγαμιαία συμφωνία, που να προστατεύει την περιουσία του καθενός, ο παίκτης των «Tampa Bay Buccaneers» μπορεί να φτάσει να χρωστάει στο τοπ μόντελ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

https://www.instagram.com/p/CZ9vYK9l7V5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεδομένης της εκτιμώμενης περιουσίας του Τομ, που ανέρχεται στα 400 εκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ, η διαίρεση των συζυγικών περιουσιακών στοιχείων γίνεται 50/50. Ελπίζουμε ότι ο Τομ είχε προνοήσει, ώστε να συνάψει μια προγραμιαία συμφωνία με τη Ζιζέλ και να προστατεύσει τα πλούτη του», αναφέρει η Τζέρι, με την εκτιμώμενη περιουσία του Τομ Μπρέιντι να υπολογίζεται με βάση τους μισθούς που έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια της 23χρονης καριέρας του στο NFL. Σε περίπτωση που ισχύουν όσα εκτίμησε η ειδικός, τότε ο Μπρέιντι θα πρέπει να δώσει στην πρώην σύζυγό του περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια.

Να σημειωθεί ότι ο Μπρέιντι και η Μπούντχεν έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 12χρονο Μπέντζαμιν και την 9χρονη Βίβιαν. Ο Μπρέιντι έχει έναν άλλο γιο, τον 15χρονο Τζον, με την Μπρίτζετ Μόιναχαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA