Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες ώρες περνά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη καθώς έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της και η ηθοποιός την αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Σασμός» δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία τους και στη λεζάντα μοιράστηκε με το κοινό της το κείμενο που έγραψε για εκείνη η αδερφή της. «Φόρο τιμής σ αυτά τα χέρια, που κράτησαν τέσσερα παιδιά, οχτώ εγγόνια κ οχτώ δισέγγονα. Στα χεράκια σου που μας ντάντεψαν, μας ξεσκάτωσαν, μας έπλυναν ντουζίνες πιάτα κ σιδέρωσαν χιλιάδες στίβες ρούχα και γέμιζαν τυροπιτάκια το τάπερ το καφέ και τηγάνισαν τις πατάτες όλου του κόσμου τα καλοκαίρια στο Μάτι και που δε σταμάτησαν ποτέ να προσφέρουν, ούτε παραπονέθηκαν ποτέ, μόνο μας χαϊδευαν με αγάπη».

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Η Ασπα ζητά από τον Παύλο να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Αγγελου

https://www.instagram.com/p/Cjz1o2UoG9Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Θα σ' ονειρεύομαι με μάτια ανοιχτά σε δρόμο ανθόσπαρτο και τα παιδιά σου να σε περιμένουν, επιτέλους γιαγιά, λουσμένη στο φως αγαπημένη μου. Γιαγιάκα μου. Τερψακι μου. (Αυτά τα έγραψε η αδερφούλα μου και με εκφράζουν απόλυτα ) Αντίο γιαγιακουλα μου αγαπημένη ,γιαγιάκα μου» έγραψε η ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA