Ο Θανάσης Πασσάς βρέθηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης (18/10) και αυτή τη φορά έκατσε στο πλατό ως καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλυψε τους λόγους που φέτος αποφάσισε να ξαναφτιάξει την «ταυτότητά» του. «Τα τελευταία δύο χρόνια και λόγω της καραντίνας κλείστηκα στον εαυτό μου και θέλησα να φτιάξω ξανά την “ταυτότητά” μου. Μάζεψα τα εσωτερικά κομμάτια, συμμαζεύτηκε η ψυχή μου και έχασα κιλά ενώ δεν ήταν ο σκοπός μου. Ηθελα ανέκαθεν να κάνω ραδιόφωνο και φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία και συνεργάζομαι με την Ελίνα Παπίλα στο Sfera 102,2» τόνισε αρχικά.
Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μπιμπίλας για Ηλία Μίχο: «Ούτε με ενδιαφέρει εάν υπάρχει φωτογραφία μου με αυτόν»
Αναφερόμενος στην κατάθλιψη και όσα πέρασε, ο Θανάσης Πασσάς είπε: «Από μικρό παιδί σήκωνα τείχη όταν υπήρχε πρόβλημα, αλλά το έκανα για όλους τους ανθρώπους. Δηλαδή όσοι ανακατεύονται στη ζωή μου επαγγελματικά, αν γινόταν κάτι σε ένα συνέταιρό μου το έτρωγα εγώ γιατί έτσι λειτουργώ σαν άνθρωπος. Μου αρέσει να μαζεύω εγώ τα προβλήματα, τη δυστυχία και όχι οι υπόλοιποι, γιατί μπορώ ίσως να τα διαχειριστώ καλύτερα. Ολο αυτό με τα χρόνια με κατέβαλε πολύ ψυχολογικά.
Η ασθένεια της εποχής μας είναι η κατάθλιψη. Δεν θα πω ότι είχα αλλά πολλές φορές έφτασα στα πρόθυρα. Βρήκα πριν δύο τρία χρόνια έναν άνθρωπο, έναν ψυχολόγο που με ακούει και πλέον με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι πολύ στρεσογόνες οι εποχές και γρήγορες, οπότε κι οι καλύτεροί σου φίλοι σε κάποια φάση σταματάνε να σε ακούνε. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο να σε ακούσει».
- Ίδρυσε ο Μεταξάς το ΙΚΑ και καθιέρωσε το οκτάωρο; – Ακροδεξιοί μύθοι για τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου
- Δολοφονία influencer στο Μεξικό: Αρχηγός καρτέλ πίσω από το έγκλημα - Είχε παρατήσει τον γιο του η 23χρονη
- Μάχη με τη φωτιά στην Αττική για 5η ημέρα: Ολονύχτια κόλαση με αναζωπυρώσεις - Στάχτη 133.000 στρέμματα
- Ιερέας έπιασε ζευγάρι να κάνει σεξ σε παρεκκλήσι: Η αντίδραση - έκπληξη με τα 100 ευρώ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.