Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θανάσης Πασσάς βρέθηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης (18/10) και αυτή τη φορά έκατσε στο πλατό ως καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλυψε τους λόγους που φέτος αποφάσισε να ξαναφτιάξει την «ταυτότητά» του. «Τα τελευταία δύο χρόνια και λόγω της καραντίνας κλείστηκα στον εαυτό μου και θέλησα να φτιάξω ξανά την “ταυτότητά” μου. Μάζεψα τα εσωτερικά κομμάτια, συμμαζεύτηκε η ψυχή μου και έχασα κιλά ενώ δεν ήταν ο σκοπός μου. Ηθελα ανέκαθεν να κάνω ραδιόφωνο και φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία και συνεργάζομαι με την Ελίνα Παπίλα στο Sfera 102,2» τόνισε αρχικά.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μπιμπίλας για Ηλία Μίχο: «Ούτε με ενδιαφέρει εάν υπάρχει φωτογραφία μου με αυτόν»

Αναφερόμενος στην κατάθλιψη και όσα πέρασε, ο Θανάσης Πασσάς είπε: «Από μικρό παιδί σήκωνα τείχη όταν υπήρχε πρόβλημα, αλλά το έκανα για όλους τους ανθρώπους. Δηλαδή όσοι ανακατεύονται στη ζωή μου επαγγελματικά, αν γινόταν κάτι σε ένα συνέταιρό μου το έτρωγα εγώ γιατί έτσι λειτουργώ σαν άνθρωπος. Μου αρέσει να μαζεύω εγώ τα προβλήματα, τη δυστυχία και όχι οι υπόλοιποι, γιατί μπορώ ίσως να τα διαχειριστώ καλύτερα. Ολο αυτό με τα χρόνια με κατέβαλε πολύ ψυχολογικά.

Η ασθένεια της εποχής μας είναι η κατάθλιψη. Δεν θα πω ότι είχα αλλά πολλές φορές έφτασα στα πρόθυρα. Βρήκα πριν δύο τρία χρόνια έναν άνθρωπο, έναν ψυχολόγο που με ακούει και πλέον με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι πολύ στρεσογόνες οι εποχές και γρήγορες, οπότε κι οι καλύτεροί σου φίλοι σε κάποια φάση σταματάνε να σε ακούνε. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο να σε ακούσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA