Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς και εκεί, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε το σκηνικό που του είχε τύχει στο δρόμο, την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο «Είσαι το ταίρι μου» στον ρόλο του Παναγιώτη που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. «Είναι δυο τρία, αλλά θα πω το πιο ωραίο και καθωσπρέπει. Οδός Σκουφά, τρομερή κίνηση, δεν κουνιούνται τα αυτοκίνητα με τίποτα. Εγώ ανεβαίνω κι αφήνω το μηχανάκι στον Άγιο Διονύσιο κι όπως είναι σταματημένα τα αυτοκίνητα, υπάρχει ένα μεγάλο τζιπ με κλειστό το παράθυρο. Οδηγεί ένας τύπος ημιθανής κι έτοιμος να κλατάρει, γυρνά το κεφάλι, με αναγνωρίζει, κατεβάζει το τζάμι και φωνάζει: ''Είναι μαζί σου όλη η Ελλάδα''» ανέφερε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Όσον αφορά την απώλεια των γονιών του αλλά και την χαρά να γίνει πατέρας, είπε με δάκρυα στα μάτια: «Αν θέλεις να γνωρίσεις ξανά τη ζωή, σου δίνεται η ευκαιρία μέσα από την πατρότητα να γνωρίσεις ξανά τον δικό σου εαυτό. Μέσα από την άγνοια του, σου μαθαίνει πράγματα. Θα ήθελα να με ήθελα πατέρα. Έχασα νωρίς τους γονείς μου, στην εφηβεία. Πολλοί με ρωτούσαν πώς τα κατάφερα αλλά εγώ δεν νιώθω ότι έκανα και κάτι» τόνισε ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA