Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μάθιου Πέρι με αφορμή το βιβλίο με τα απομνημονεύματά του που φέρει τίτλο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», μίλησε ανοιχτά για τους εθισμούς του και τον αγώνα που έδωσε για να καταφέρει να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ο ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός ως «Τσάντλερ Μπινγκ» από τη σειρά «Φιλαράκια» έδωσε συνέντευξη στους New York Times και παραδέχθηκε, όπως αναφέρει το people.com, μεταξύ άλλων πως έχει ξοδέψει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, προκειμένου να απεξαρτηθεί. «Εχω ξοδέψει γύρω στα 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να αποθεραπευτώ», δήλωσε χαρακτηριστικά. Παραδέχεται ότι είναι νηφάλιος από τις αρχές του 2021, λίγο πριν γυρίσει το πολυδιαφημισμένο reunion των «Friends» το οποίο προβλήθηκε τον Μάιο του 2021.

Διαβάστε ακόμη: Ασπα για τον Mad Clip: «Τον νιώθω ακόμα ζωντανό» - Η απάντηση για τα «χαμένα» χρήματα από την περιουσία του

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σε συνέντευξή του στην Νταϊάν Σόϊερ του τηλεοπτικού δικτύου ΑΒC, που θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ στις 28 Οκτωβρίου, ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε πώς η Τζένιφερ Ανιστον τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς και του είπε ότι εκείνη και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνει». «Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή» εξομολογήθηκε ο Πέρι και στη συνέχεια θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στη συμπρωταγωνίστριά του. Αυτό γιατί εκείνη ήταν που «άπλωσε το χέρι της περισσότερο από τον καθένα» για να τον βοηθήσει. «Της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό» κατέληξε στη σύντομη αναφορά στη Τζένιφερ Άνιστον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA