Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σμαράγδα Καρύδη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Mega Stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου το βράδυ της Δευτέρας (24/10), και αποδέχθηκε την πρόκληση να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Η εκπομπή είχε ως κεντρικό θέμα τα στερεότυπα της ομορφιάς πως αυτά ενίοτε είναι σεξιστικά και πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν επιβάλλει τα δικά τους πρότυπα. Η ηθοποιός, σκηνοθέτις και παρουσιάστρια εμφανίστηκε χωρίς φίλτρα και μιλώντας στη Δώρα Αναγνωστοπούλου, η Σμάραγδα Καρύδη αναφέρθηκε σ’ ένα περιστατικό που συνέβη σε σούπερ μάρκετ, μια ιστορία που αναδεικνύει τα στερεότυπα που επικρατούν.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μπέλλα: Έκανε photoshop σε φωτογράφισή της σε εξώφυλλο περιοδικού - Τι απάντησε στα αρνητικά σχόλια

«Οταν είμαι καλά ψυχολογικά μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Οταν δεν νιώθω καλά, δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς η εικόνα μου. Εξαρτάται από το πώς έχω ξυπνήσει», είπε και άρχισε να εξομολογείται την εμπειρία της: «Ημουν σε ένα ταμείο σούπερ μάρκετ για να πληρώσω και πίσω μου είναι μια μάνα με ένα παιδί. Μιλάνε για μένα λες και δεν είμαι εκεί, σαν να είμαι στην τηλεόραση. Εκεί άκουγα… Και λένε: “Α αυτή είναι! Πω πω τι άσχημη που είναι!”».

«Εχω ακούσει αυτό, δεν είχαν τακτ να μην το ακούσω. Ημουν βαμμένη, ντυμένη, λέω γιατί με κράζουν. Τα αρνητικά σχόλια – δεν με ενοχλούν προσωπικά – αλλά με πειράζουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πληγώνουν τόσο εύκολα τους άλλους», πρόσθεσε. Η Σμαράγδα Καρύδη συνέχισε υπογραμμίζοντας: «Λένε “γέρασε και αυτή”. Πώς το κάνουν αυτό σε ανθρώπους; Νομίζω ότι πρέπει να γίνουμε λίγο καλύτεροι» και κατέθεσε την άποψη της: «Πιστεύω ότι αυτό γίνεται επειδή εμείς οι ίδιοι δεν αγαπάμε τους εαυτούς μας, όταν είμαστε έτσι. Γι’ αυτό μας βγαίνει κακία και επιθετικότητα προς τους άλλους», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA