Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν προσκεκλημένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον πατέρα του ο οποίος τον έκανε σε μεγάλη ηλικία ενώ αποκάλυψε πως το «Βλαδίμηρος» προέκυψε επειδή ο πατέρας του ήταν από το Βλαδιβοστόκ. «Ο πατέρας μου μας έλεγε ότι ήταν από το Βλαδιβοστόκ, έτσι προέκυψε το Βλαδίμηρος. Βάσει ταυτότητας ήταν γεννημένος το 1883. Με έκανε στα 62 του. Νεότατος... Μου έλεγε ότι έχουμε σπίτι στην Μόσχα και μια μέρα θα το δεις. Ποτέ. Η διαφορά ήταν τεράστια. Σκέψου ένας άνθρωπος στα 62 του, που έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του και στην οικογένειά του εν μέρει -ήταν λογιστής κι έμπορος ελαστικών- τον γνώρισα ασπρομάλλη. Δεν είχε αντοχές να βγει με το παιδί του και να γυρίσει. Υπήρχε όντως τεράστια απόσταση. Ήταν παράδειγμα όχι προς μίμηση» εξομολογήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε αρχικά στις δύσκολες οικονομικές εποχές που πέρασε ως ηθοποιός στο ξεκίνημα της καριέρας του. «Στην Πειραματική Σκηνή πέρασα απίστευτες πείνες. Στο θέατρο πεινάσαμε πάρα πολύ αλλά δεν μας ένοιαζε» εξομολογήθηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA