Μενού
  • Α-
  • Α+

Το όνομα της Σακίρα «παίζει» παντού το τελευταίο διάστημα, με την Κολομβιανή σταρ να απασχολεί τον ξένο Τύπο τόσο με τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, τη φορολογική απάτη που κατηγορείται, αλλά και το πρόβλημα υγείας του πατέρα της που βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η Σακίρα έγινε για ακόμη μία φορά πρωτοσέλιδο στα Μέσα, αυτή τη φορά όμως γιατί με τη στάση της εξόργισε πλήθος κόσμου που περίμενε στην ουρά για να μπει σε αξιοθέατο για το Halloween στη Βαρκελώνη, τον «Πύργο του Τρόμου», που στήθηκε ειδικά για αυτή την περίσταση. 

Διαβάστε ακόμη: Heidi Klum: Το ξέφρενο πάρτι και οι προκλητικές εμφανίσεις - 7.500 δολάρια έδωσε ο Musk για τη στολή Σαμουράι

Η ουρά που είχε δημιουργηθεί από τις οικογένειες που περίμεναν ήταν μεγάλη, αλλά η Σακίρα δεν ήταν πρόθυμη να περιμένει πολλή ώρα για να φτάσει στον πύργο. Αφησε στην άκρη τους καλούς της τρόπους και με στυλ «είμαι διάσημη και έχω προτεραιότητα» η 45χρονη άρχισε να προσπερνά τον κόσμο που περίμενε σχεδόν μιάμιση ώρα μαζί με τα παιδιά της και φίλους των παιδιών της, προκειμένου να μπουν στο αξιοθέατο

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Πηγή που επικαλείται το Socialité αναφέρει: «Aρχισαν να τους χωρίζουν όλους και η Σακίρα εμφανίστηκε με τα παιδιά της και δύο άνδρες ασφαλείας και μπήκαν κρυφά».

«Η στάση της τρόμαξε τους πάντες» γράφει η Daily Mail σε σχετικό ρεπορτάζ. «Η στάση της είναι αυτό που τρόμαξε όλους τους παρευρισκόμενους. Ολοι εξοργίστηκαν, γιατί είναι μια πολύ σκ.. εικόνα» αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2807171.html

Μάλιστα, η DailyMail δημοσίευσε και βίντεο από τη στιγμή που η Shakira καταφέρνει να μπει στον πύργο και αποδοκιμάζεται από τους ανθρώπους που περίμεναν τόση ώρα στο σημείο με τα παιδιά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA