Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, έχοντας αφήσει τη σφραγίδα της στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, αλλά σίγουρα ο ρόλος με τον οποίο έχει ταυτιστεί περισσότερο από όλους ήταν εκείνος της Ειρήνης Χαρίτου στη θρυλική σειρά του Mega, «Οι Τρεις Χάριτες». Η Νένα Μεντή, η οποία υποδυόταν την αδερφή της, Μαρία στο σίριαλ μίλησε το Σάββατο (12/11) στην εκπομπή «Γειά σου» λέγοντας - μεταξύ άλλων - πως μετανιώνει που δεν έκαναν παρέα. «Πολλά από αυτά που είπατε στο ρεπορτάζ για τη Μίνα, δεν τα ξέρω καν, τα άκουσα τώρα. Δεν ήμασταν φίλες, δεν ήμασταν κοντά. Δεν πολυταιριάζαμε να το πω έτσι. Όμως, η δουλειά που κάναμε τρία χρόνια στις "Τρεις Χάριτες" με έκανε να την εκτιμήσω πάρα πολύ, να τη θαυμάζω και σαν συνάδελφο και σαν ηθοποιό. Αυτό που έχω να πω για τη Μίνα που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς κόσμος είναι πως ήταν μοναχικός άνθρωπος», είπε αρχικά η Νένα Μεντή. 

Διαβάστε ακόμη: Μίνα Αδαμάκη - Studio Κλεισθένης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Σταμάτη Φασουλή από τα ‘80s

«Αυτό που έβγαζε στην τηλεόραση και επειδή συνήθως η τηλεόραση αποκαλύπτει τον πραγματικό μας εαυτό, δεν ήταν έτσι. Η Μίνα ήταν εσωστρεφής και μοναχική, δεν ξέρω καν κομμάτια της ζωής της. Αυτό που είπατε ότι είχε έρωτες πολλούς. Ξέρω 1-2 σχέσεις της. Είχα πάει σπίτι της κάποτε που μας είχε κάνει ένα τραπέζι με την Άννα. Θέλω να πω δεν ήμασταν κοντά», πρόσθεσε. 

«Στη δουλειά, όμως, περάσαμε από τα καλύτερα επαγγελματικά μου κομμάτια και πιστεύω το ίδιο και εκείνη και η Άννα Παναγιωτοπούλου. Κατουριόμασταν στο γέλιο. Είναι πολλοί άνθρωποι, μέχρι μικρά παιδιά ηλικίας 12-15 ετών που βλέπουν "Τρεις Χάριτες" και έρχονται στο θέατρο και μου λένε ότι τους αρέσουν. Πιστεύω ότι η ένωση αυτών των τριών ηθοποιών, αλλά και της Άννας Κυριακού σε αυτή τη σειρά, ήταν πολύ έξυπνη γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Αυτό που θέλω να πω για τη Μίνα - όλα εκ των υστέρων τα σκεφτόμαστε - είναι ότι λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα», κατέληξε η Νένα Μεντή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA