Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Εύη Βατίδου βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου στην Εβδομάδα Μόδας συνοδευόμενη από την 18χρονη κόρη της, Μάιρα, και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την επαγγελματική πορεία της κόρης της. Η ίδια δήλωσε αρχικά: «Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και ας είναι 1,80. Εγώ της το έχω προτείνει η απόφασή, όμως, είναι δική της καθαρά». «Την έχουν ζητήσει και από το εξωτερικό σε ένα πολύ μεγάλο πρακτορείο, την έχω πάει στο Παρίσι, η ίδια όμως θέλει να κάνει κάτι άλλο. Δεν την έβαλε ο πατέρας της στο τρυπάκι της δικηγορίας, ήταν κάτι που ήθελε η ίδια», πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σκληρή ανακοίνωση του δικηγόρου της για τα αρνητικά σχόλια

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν είναι ο πατέρας της εκείνος που την έχει κάνει να θέλει να ασχοληθεί με τη νομική, αλλά ήταν μια απόφαση που πήρε μόνη της. «Μοιάζουν πολύ. Τουλάχιστον έχει το στυλ μου», είπε. Τέλος, αναφορικά με το αν είναι έτοιμη να αποχωριστεί το παιδί της, τώρα που έγινε 18 και πιθανότατα θα φύγει από το σπίτι, αναζητώντας τον δρόμο της, η ίδια δήλωσε πως η Μάιρα Κούγια «έχει ήδη φύγει από το σπίτι της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA