Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας (14/11) και με αφορμή την ανακοίνωση που έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα μέσα ενημέρωσης ξέσπασε κατά της παρουσιάστριας. Η Κατερίνα Καινούργιου σε έξαλλη κατάσταση αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα κάνει retweet σε σχόλια χρηστών στο Twitter που μιλούν άσχημα για εκείνη, ενώ μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ευγένιο Κατραβά, αδελφό της Έλενας Κατραβά.  «Εγώ την πληρώνω. Η Κωνσταντίνα κάνει retweet στο Twitter σε όλα αυτά που βρίζουν εμένα και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και λένε τα χειρότερα! Από ψεύτικα προφίλ! Αντρέα άφησε με να ολοκληρώσω! Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της, εγώ δεν είπα ποτέ για ορμόνες. Το είπα από την πρώτη στιγμή. Ξέρει η Κωνσταντίνα ή ο κάθε τηλεθεατής αν εγώ μπορώ να κάνω παιδί; Και πόσο πονάω εγώ, κι αν εγώ έχω πονέσει για αυτό το θέμα; Δεν το ξέρει!».

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Ζουγανέλης: «Εχω γνωστούς που πάνε στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούν να κάνουν σεξ με παιδιά»

«Σε κάθε τι που κάνει retweet και με βρίζουν, εμένα βρίσε με… Να τελειώσω εγώ τώρα!! Και μένα και την Σταματίνα που είναι μητέρα τριών παιδιών και να κάνει retweets σε αισχρά σχόλια και να μπλέκει ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση επειδή οτιδήποτε κι αυτό λοιπόν είναι ποινικά κολάσιμο!! Από ψεύτικα προφίλ που μου κάνουν επίθεση. Σαν Κατερίνα δεν έχω πει ποτέ ποτέ τίποτα αρνητικό. Ξεκίνησε δίνοντας μια συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους όχι. Σχολίασε όλη η ελληνική τηλεόραση. Ξαφνικά κάνει retweet και μιλάει για έναν άνθρωπο που εγώ υπήρξα πριν δεκαπέντε χρόνια σε σχέση. Έναν άνθρωπο που ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου. Θα το πω το όνομά του, ο Ευγένιος Κατραβάς. Ο αδερφός της Έλενας Κατραβά, ο άνθρωπος ήταν producer σε ένα project. Τον ερωτεύτηκα, ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Ήταν η μόνη σχέση που είχα από τη δουλειά. Η Κατραβά με βοήθησε πάρα πολύ με τις συμβουλές της. Ήμουν ήδη στον χώρο. Δούλευα, έχω τελειώσει και πανεπιστήμιο» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν θέλει λοιπόν να τη σεβαστούν γιατί εμείς σεβόμαστε την εγκυμοσύνη και μακάρι ο Θεός να με αξιώσει Κωνσταντίνα μου και σε όλους μιλάω να γίνω κι εγώ μαμά. Δεν ξέρεις τι τραβάει κανείς. Το ότι είναι μία γυναίκα σε ενδιαφέρουσα, το σεβόμαστε πάρα πολύ κι εγώ έχω μιλήσει από την αρχή με τα καλύτερα. Όμως δε μπορείς να χτυπάς άλλες γυναίκες έτσι. Δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου! Κι εσύ και όλοι όσοι σχολιάζετε λοιπόν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA