Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου για την υπόθεση ξυλοδαρμού και όσα είχαν γίνει το 2018 ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς κατά τη διάρκεια των παραστάσεων του θεατρικού έργου «Πετάει - πετάει» ξεκίνησε την Τετάρτη (9/11) και η Βάσια Τριφύλλη που ήταν ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη παράσταση, μίλησε στη “Super Κατερίνα” και τον Γιάννη Πουλόπουλο εξηγώντας τους λόγους που η ίδια δεν έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας. Η ηθοποιός σχολίασε και την ατάκα που η Σοφία Παυλίδου υποστηρίζει ότι ο Μάνος Παπαγιάννης είπε για την ίδια, ότι δηλαδή «η Βάσια Τριφύλλη πρέπει να μάθει θέατρο».

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μπιμπίλας για το The Crown: «Η σκηνή μου κόπηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο»

«Δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Ούτε τότε μίλησα, ούτε τώρα θα πω κάτι γιατί πραγματικά δεν ήμουν μπροστά. Δε το ξέρω αυτό. Δε μπορώ να μιλήσω για κάτι που δεν το ξέρω απευθείας. Και τότε ακόμα που ήμασταν στον θίασο, δεν τους έβλεπα. Εγώ πήγαινα αργά γιατί έβγαινα στο δεύτερο μέρος και έφευγα και πρώτη. Δεν είχαμε πάρε – δώσε, δεν είχαμε πολλές φιλίες. Ήμασταν καλά, αγαπημένοι. Με εμένα και τον Μάνο Παπαγιάννη δεν είχε συμβεί ποτέ τίποτα… Λυπάμαι αν ο Παπαγιάννης είπε κάτι τέτοιο. Αν με δυο παιδιά και τόσα χρόνια στο θέατρο πιστεύει ότι εγώ πρέπει να ξαναπάω στη σχολή, να μου κάνει τα έξοδα να πάω» ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος της είπε πως αυτό είναι κάτι που υποστήριξε στο δικαστήριο η Σοφία Παυλίδου, η Βάσια Τριφύλλη απάντησε, «Η Παυλίδου φαίνεται είναι ανακατώστρα. Εγώ δεν το ξέρω αυτό το θέμα. Μπορεί να σε απογοητεύω αλλά είμαι πολύ δίκαιος άνθρωπος. Δε λέω ψέματα. Έχω αυτό το ελάττωμα. Και ξέρεις γιατί δε λέω ψέματα; Γιατί είμαι γριά και τα ξεχνάω και γίνομαι ρεζίλι. Δεν έχω κληθεί από το δικαστήριο. Τους το ξέκοψα την ίδια στιγμή. Τους είπα ότι εγώ δεν είμαι μάρτυρας για κανέναν. Θα ορκιστώ για κάτι που δεν είδα; Τη φασαρία την άκουσα αλλά πολλές φορές ακούμε φασαρίες χωρίς να ξέρουμε ποιος φωνάζει, ποιος δέρνει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA