Σε μία απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Καίτη Γαρμπή το βράδυ του Σαββάτου (19/11) στον «αέρα» του J2US, με αφορμή την εμφάνιση του συζύγου της, Διονύση Σχοινά, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο μουσικό σόου του Alpha. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έκανε μία ειδική αναφορά στην περίοδο που είχε χωρίσει από τον σύζυγο της, μια εποχή που κράτησε λίγο. Αφορμή στάθηκε η Βίκυ Κουλιανού και ο παρτενέρ της, Άρις Πετράκης οι οποίοι και ερμήνευσαν την πολύ μεγάλη επιτυχία τραγούδι «Ζήσαμε».
Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Την κατηγορούν ξανά για αποτυχημένο Photoshop - Η θεωρία με τον καθρέφτη
«Το τραγούδι αυτό, παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση. Ήμασταν αλλού ντ’ αλλού. Αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε δεν χωρίσαμε ποτέ. Και τότε δηλαδή, εμείς στο video clip τα δικά μας τα κάναμε» εξομολογήθηκε η Καίτη Γαρμπή για το ντουέτο με τον σύζυγό της στο live του J2US.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.