Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Χριστοδούλου ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Κατερίνα Λέχου, εκφράζοντας την απορία σχετικά με τη στάση της απέναντι στον Γιώργο Κιμούλη, αναρωτώμενος πώς γίνεται, ενώ είχαν σχέση στο παρελθόν να τον καταγγέλλει για τη συμπεριφορά του απέναντί της επί σκηνής όταν οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν σε θεατρική παράσταση πριν από αρκετά χρόνια. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ο Γιώργος Χριστοδούλου επανήλθε στο θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά:

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Κατσαφάδου για Κιβωτό του Κόσμου: Παγώνω τη δωρεά του σπιτιού μου

«Είναι ψέμα η σχέση τους; Όχι. Τελείωσε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς εγώ, που έχω μία σχέση στη ζωή μου με έναν υπέροχο άνθρωπο αυτή τη στιγμή, πώς θα περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα βγω να τον κατηγορήσω; Τρελαίνομαι. Έχεις θέμα με τον άνθρωπό σου; Βούτηξέ τον, βάλ' τον στη γωνιά και σάπισέ τον στο ξύλο. Κάνε ό,τι θέλεις, να 'χεις κι αξιοπρέπεια πάνω σου. Δεν μπορείς να βγαίνεις μετά και να λες ό,τι θέλεις. Και δεν μόνο η κυρία Λέχου, συμπαθέστατη κατά τα άλλα».

Πρόσθεσε δε ότι «Όταν γίνονταν τα γεγονότα αυτά, δεν είχε κανείς την τσίπα εκείνη τη στιγμή να βγει και να το πει; Αν είσαι μάγκας, να βγεις έξω στο κοινό και να πεις "συγγνώμη, μου έκαναν αυτό κι αυτό, φεύγω απ’ την παράσταση τώρα". Σου κάνω άσεμνες χειρονομίες, θα πεις "κάθομαι, δεν πειράζει, και μετά από τρία χρόνια που θα το ξεπεράσω θα το πω". Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ έχω μάθει όταν με ενοχλεί κάτι, να το λέω εκείνη τη στιγμή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA